5 bitnih činjenica o novom Peugeotu 508 First Edition

5 bitnih činjenica o novom Peugeotu 508 First Edition

Peugeot je u Ženevi predstavio limuzinski model 508 First Edition koji će biti proizveden u ograničenoj količini

Hrvatska premijera: vozili smo novi Peugeot 508 SW
Peugeot 508 premijerno na Zagreb Auto Show 2018
205.971 kuna početna je cijena za novi Peugeot 508

1. Peugeot 508 First Edition na hrvatsko tržište dolazi krajem 2018. godine. Bit će ponuđen u ograničenom broju primjeraka, u samo 12 zemalja. Rezervacije se mogu zatražiti online.

2. “Prvo izdanje” karakteriziraju niska i kompaktna konstrukcija, potpuno novi vanjski dizajn s oštrim i snažnim linijama, uz borbeni prednji dio i mišićave linije. Karoserija dolazi u dvije boje – tamno-plavoj i crvenoj. 19-inčni naplatci dostupni su u dvije dijamantne boje s premazom od sivog praha.

3. Oprema će biti GT. Veliki naglasak stavljen je i na interijer u kojem Peugeot donosi i-Cockpit s prilagođenim okruženjem za bolje vozačko iskustvo. Unutrašnjost je izrađena od zebrano drveta, obloge su od alkantare dok crna koža prekriva sjedala s bakrenim šavovima. Ekran od 10 inča je u HD rezoluciji, uz kapacitivnu tehnologiju dodira. Upravljač je od perforirane kože, krov je u crnoj boji materijala, koristi se LED osvjetljenje interijera, papučice su aluminijske dok se na vratima nalazi oznaka First Edition. Zvuk će biti Fokal s deset zvučnika.

4. Motori će biti benzinski PureTech s 225 KS i BlueHDi dizelski sa 180 KS, uz novi 8-stupanjski automatski mjenjač.

5. Od sigurnosnih tehnologija, novi Peugeot 508 First Edition imat će Night Vision značajku što znači da će vozač pri smanjenoj vidljivosti uočiti živa bića.

KOMENTARI