Trash&Burn American car meeting & rock and roll festival

Trash&Burn American car meeting & rock and roll festival

Nadamo se da niste propustili odličan dvodnevni događaj u Sv. Martinu na Muri koji je okupio ljubitelje američkih automobila i motocikala

Ne propustite 11. Trash&Burn miting američkih automobila
Trash&Burn 2019: Iznad 5 litara i 5 metara
Ovaj vikend počinje Trash&Burn, prvi miting američkih automobila i rock&roll festival u Europi nakon pandemije!

Propustili ste 10. jubilarni Trash&Burn American car meeting & rock and roll festival? Donosimo dašak ugođaja s najstarijeg i najvećeg međunarodnog meetinga američkih automobila u Hrvatskoj održanog na lokaciji seoskog turizma Goričanec u Sv. Martinu na Muri. Uz velik broj američkih automobila svih godišta te motocikala, pozornost su tijekom 22. i 23. srpnja 2018. privlačile predivne pin-up djevojke s frizurama, odjećom, obućom i s torbicama u stilu 50-ih i 60-ih godina.

Program Trash&Burn American car meeting & rock and roll festivala uz pin-up photo contest činili su pin-up hair&make up saloon, tattoo, barber shop, burlesque show, a na retro štandovima mogli su se kupiti razni detalji s asocijacijom na američke automobile i motocikle te na američki način života. S vremena na vrijeme uživo smo vidjeli paljenje guma odnosno burn-out, a ponosni vlasnici pokretali su svoje obujmom velike motore te tako privlačili oči, uši i kamere posjetitelja kojih je i ove godine bilo u velikom broju iz Hrvatske i okolnih zemalja.

U večernjim satima, kad tama padne na automobile i kampere, svi se presele ispred pozornice na kojoj su uživo nastupili poznati rockabilly-r’n’r bendovi: Billie and the kids (HR), Hipbone Slim One man band (UK), The tri-gantics (AT), Pete & the shine brights (ITA), Mojomen from Mars (HR), Thee melomen (HR).

Snimili smo velik broj fotografija, a kako je bilo na Trash&Burn možete vidjeti i u našem video filmu:

dav

KOMENTARI