TrackDay & Style na karting stazi u Novom Marofu

TrackDay & Style na karting stazi u Novom Marofu

Šesti po redu TrackDay & Style na karting stazi Rauš u Novom Marofu okupit će ljubitelje automobilizma

FOTO: Sedmi Trackday Novi Marof by Blacklisted okupio ljubitelje brzine
Cjelodnevni TrackDay na karting stazi Rauš Novi Marof
Autoklub Blacklisted organizira No. 7 TrackDay u Novom Marofu

No.6 TrackDay & Style u Novom Marofu se održava u subotu 12. listopada 2019. Na karting stazi Rauš ljubitelji automobilizma svoje će stečeno iskustvo u prometu prezentirati na stazi u cilju promicanja prometne kulture i povećanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj prometnih nesreća na hrvatskim cestama.

Organizator događaja je autoklub Blacklisted, koji je organizirao i prethodnih pet Track Day događanja od osnutka 2018. godine. Četiri su održana na karting stazi Rauš u Novom Marofu dok je jedan održan na karting stazi Blažon u Belici. Prethodnih godina po karting stazi Rauš vozilo je 80 vozača koje je pratilo 1500 posjetitelja, a ove godine organizatori očekuju porast broja prijavljenih vozača.

Paralelno se pored karting staze organizira i Style događaj na kojem će u različitim kategorijama pobjednicima biti dodijeljeni pehari: Streetstyle Top 15, Race Look, Lady Tuning, Oldschool Tuning, Car Limbo, Best Wheels, Best Intake, Best Exhaust, Lowest Car, dB Contest (natjecanje u glasnoći glazbe).

KOMENTARI