Autoklub Blacklisted organizira No. 7 TrackDay u Novom Marofu

Autoklub Blacklisted organizira No. 7 TrackDay u Novom Marofu

TrackDay & Style na karting stazi u Novom Marofu
Cjelodnevni TrackDay na karting stazi Rauš Novi Marof
FOTO: Sedmi Trackday Novi Marof by Blacklisted okupio ljubitelje brzine

Ove subote, 4. srpnja 2020. Autoklub Blacklisted organizira svoj sedmi TrackDay u Novom Marofu na karting stazi Rauš. Event započinje u 8 sati i traje do 20 sati.

No. 7 track day letak

Blacklisted No. 7 TrackDay

Kako kažu u Autoklubu Blacklisted, riječ je o događaju ljubitelja automobilizma da svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi, kako bi na taj način promicali prometnu kulturu i povećali sigurnost u prometu. Navode kako je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama, krucijalni cilj njihovog projekta.

Autoklub Blacklisted dosad je organizirao šest Track day događaja od osnutka 2018. godine, pet na karting stazi Rauš u Novom Marofu i jedan na karting stazi Blažon u Belici. Prosječni broj vozača na Karting stazi Rauš je 80, a posjeta se penje i iznad 1500 posjetitelja.

Kako ove godine raste broj prijavljenih vozača, tako se očekuje i više posjetitelja i popratnih događanja kraj staze. Novost Trackday-a, za sve trkače automobile osigurana natjecateljska klasa s mjerenjem vremena. Natjecateljska klasa – vozila će imati zasebne izlaske na stazu s mjerenjem vremena u svrhu testiranja.

Osvojite nagrade na Park&Showu

U sklopu trackdaya, održat će se i Park&Show, mini style event na koji se mogu prijavit svi posjetitelji kako bi pokazali svoje limene ljubimce.
▪ Parkiranje vozila pocinje od 8 sati ujutro
▪ Osigurano je 5 pehara (3x Top of the show, Naj felga i Naj klub)
▪ Ocjenjivanje ce krenuti iza 14:00h
▪ Nema kategorija, svi mogu prisustvovati koji žele izložiti svoje vozilo, ulaz je donacija od 40kn

Upravljajte trkačim automobilom

Moguće je i sjesti za volan trkačih automobila ekipe @lemaracing te iskusiti trkački adrenalin, vozeči po stazi za upravlječem jednog od automobila u ponudi za najam: Renault Twingo Cup – 55E, Suzuki Swift Cup – 70E, Renault Clio Cup – 200E, AMG A45 – 200E. Trajanje voznje 15minuta.

Osvojite vožnju

Prvi puta na našem Eventu imate mogućnost osvojiti nagradni DRIVE EXPERIENCE i/ili TAXI DRIVE! Znači, lajkanjem određenog posta na našoj Facebook stranici možete osvojiti vožnje u Porsche-u 911 Turbo S, BMW-u M4 te Mercedes A45 AMG Edition 1.

Motoristi dobrodošli

Organizator poziva i sve motoriste koji ce doći na trackday u subotu da se odazovu na zapisnički stol i pridruže besplatnom izlazu na stazu u 15 sati za sve ljubitelje na dva kotaca, uz sljedeće uvjete: kacige obavezne, suvozac dozvoljen, zabranjeno preticanje, brzinu ce regulirati “Safety Car”, nepostivanje pravila ce biti strogo sankcionirana.

Kako je bilo na jednom od prošlih TrackDaya pogledajte klikom OVDJE.

Budući da je Autoklub BLACKLISTED neprofitna organizacija sva sredstva financiranja dobivaju se isključivo putem sponzorstva i donacija.
Sve ostale informacije i način prijave sudjelovanja možete pronaći na našoj facebook i web stranici:
https://www.facebook.com/BLACKLISTEDInc/

KOMENTARI