450 vlasnika Dacia na pikniku

450 vlasnika Dacia na pikniku

Vlasnici Dacia vozila uživali su na obiteljskom pikniku organiziranom u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar

Uskoro stiže električna Dacia Spring, a uz poticaje će biti jedan od najpovoljnijih automobila kod nas
U osam mjeseci naručeno 40.000 električnih Dacia Spring
Svega 24 sata je trebalo Daciji da izvede industrijski podvig

Uz isprobavanje svih aktualnih modela automobila Dacia, oko 450 posjetitelja piknika zabavljalo se u različitim aktivnostima.

Diljem Europe, vlasnici Dacijinih vozila u posljednjih su se petnaestak godina počeli udruživati u snažne i aktivne zajednice. Ponosni na pametan odabir novog automobila, poželjeli su međusobno podijeliti svoja iskustva, a kako bi im u tome pomogla, Dacia je za njih odlučila organizirati piknike.

Jedan takav piknik tijekom proteklog vikenda pripremila je i tvrtka Renault Nissan Hrvatska u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar. Približno 450 ljudi došlo je tijekom dana u Zaprešić svojom Dacijom, a dan su proveli u brojnim aktivnostima. Za njih su bile organizirane probne vožnje najnovijih inačica Dacijinih modela, dražbe i natjecanje u gađanju loptom i bacanju sjekire.

Cijeli program svojim vedrim duhom i domišljatim šalama začinio je Dacijin ambasador Mario Petreković. Osim njega, višegodišnji Dacijini partneri, Hrvatska gorska služba spašavanja, podijelili su s izletnicima iskustva o svakodnevnoj uporabi Dacia Dustera u akcijama spašavanja.

O praktičnoj strani Dustera posjetiteljima su govorili i članovi Saveza izviđača Hrvatske koji koriste Dustere u projektu Boranka – akciji pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije.
Djeca su imala rezervirane kutke za igru i mogućnost jahanje ponija, a roditelji luckasti foto kutak i kutak za karikaturu.

KOMENTARI