450 vlasnika Dacia na pikniku

450 vlasnika Dacia na pikniku

Vlasnici Dacia vozila uživali su na obiteljskom pikniku organiziranom u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar

Grupa Renault ostvarila višestruke rekorde
Nova GARAŽA je na svim kioscima: crossover ili klasični gradski automobil, prvi test nove Suzuki Vitare, kako postaviti visokoprotočni filtar
TEST Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe

Uz isprobavanje svih aktualnih modela automobila Dacia, oko 450 posjetitelja piknika zabavljalo se u različitim aktivnostima.

Diljem Europe, vlasnici Dacijinih vozila u posljednjih su se petnaestak godina počeli udruživati u snažne i aktivne zajednice. Ponosni na pametan odabir novog automobila, poželjeli su međusobno podijeliti svoja iskustva, a kako bi im u tome pomogla, Dacia je za njih odlučila organizirati piknike.

Jedan takav piknik tijekom proteklog vikenda pripremila je i tvrtka Renault Nissan Hrvatska u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar. Približno 450 ljudi došlo je tijekom dana u Zaprešić svojom Dacijom, a dan su proveli u brojnim aktivnostima. Za njih su bile organizirane probne vožnje najnovijih inačica Dacijinih modela, dražbe i natjecanje u gađanju loptom i bacanju sjekire.

Cijeli program svojim vedrim duhom i domišljatim šalama začinio je Dacijin ambasador Mario Petreković. Osim njega, višegodišnji Dacijini partneri, Hrvatska gorska služba spašavanja, podijelili su s izletnicima iskustva o svakodnevnoj uporabi Dacia Dustera u akcijama spašavanja.

O praktičnoj strani Dustera posjetiteljima su govorili i članovi Saveza izviđača Hrvatske koji koriste Dustere u projektu Boranka – akciji pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije.
Djeca su imala rezervirane kutke za igru i mogućnost jahanje ponija, a roditelji luckasti foto kutak i kutak za karikaturu.

KOMENTARI