Bentley predstavio prvi super-brzi Wi-Fi sustav u automobilu

Bentley predstavio prvi super-brzi Wi-Fi sustav u automobilu

Bentley stvara luksuzni uredski i zabavni prostor u automobilima, uz prvi na svijetu super-brzi zaštićeni wireless

Visa i Bentley u Barceloni predstavili povezivanje automobila i plaćanja parkinga
Fokusiran na vozača i elegantan: novi Continental GT
Top 10 super automobila u 2017

U suradnji s Viasat nastao je visokokvalitetni Wi-Fi sustav u automobilu. Bentley Advanced Connectivity WiFi sustav pri brzinama od 110 km/h omogućuje pristupanje nizu poslovnih i zabavnih aplikacija, uključujući streaming videa visoke razlučivosti na više uređaja – s neprekinutom kvalitetom usluge.

Putnici u svim novim Bentley vozilima od 2019. godine moći će uživati u neprekinutoj pokrivenosti mobilne mreže tijekom putovanja, kao da se nalaze u svojem uredu, uz punu funkcionalnost. Putem mobilne aplikacije na pametnom telefonu bit će sam potrebno spojiti se na Bentley Advanced Connectivity sustav, a zatim se može koristiti Skype for Business, različite virtualne uredske aplikacije kao što je mogućnost pristupa i uređivanja datoteka u pokretu, održavanje vitalnih video konferencija, održavanje višestrukih sastanaka, a sve u sigurnom virtualnom okruženju.

Bentley Advanced Connectivity je višekanalna virtualna privatna mreža (VPN) koja na jedan super-brzi signal može preuzeti do tri različita operatera mobilnih mreža. Sustav povezivanja smješten je diskretno unutar poklopca prtljažnika Bentleya vozila, s usmjerivačem koji je priključen na DC napajanje na vozilu.

WiFi usmjerivač povezuje se na širokopojasni hub smješten na statičnom mjestu. Hub (čvorište) zatim Bentleyev sustav povezuje s širokopojasnom vezom.

KOMENTARI