Zagreb dobio treći europski ekskluzivni salon BMW-a

Zagreb dobio treći europski ekskluzivni salon BMW-a

Zastupnik BMW-a, tvrtka Tomić & Co., u Zagrebu je otvorila obnovljeni salon koji pozornost plijeni svojom lokacijom, izgledom i ekskluzivnošću

Spreman za ljeto – novi BMW M4 Competition Cabrio xDrive
Snaga na kvadrat: X3 M i X4 M plus Competition verzije
Treća generacija SUV-a BMW X1 stigla i na naše tržište

U prizemlju zgrade Novinarskog doma moći će se kupiti neki od modela BMW-a, personalizirati svoj novi automobil putem 3D konfiguratora, otkriti inovacije ove bavarske marke koju Tomić zastupa 25 godina, koristiti usluge koje slijede trendove mobilnosti budućnosti, a u salonu će se prezentirati i dodatni sadržaji društvenog, kulturnog, modnog i lifestyle karaktera.

Među prvima je novi BMW X3 isprobao Željko Mavrović

Zagreb, jedini grad u Europi uz Rim i Bruxelles, ponosno predstavlja marku BMW na najbolji način jer salon slijedi najmodernije proizvođačeve standarde. Do nedavno je na toj lokaciji bila zastupljena marka Mini, također u zastupstvu Tomića. Otvaranje salona BMW Tomić City Store obilježilo je i predstavljanje novih modela X3 xDrive 20d i serije 6 Gran Turismo, a treći model X2 uzvanici su vidjeli virtualno na velikom platnu.

Bočna strana novog BMW-a Gran Turismo, pripadnika serije 6

Svojim prisustvom otvorenje je uveličao i zagrebački gradonačelnik – Milan Bandić je obnovljenom salonu dao veliko značenje jer istovremeno predstavlja i Zagreb kao modernu metropolu. Kad jednog dana ode u mirovinu, a prema njegovim riječima „to neće biti baš tako skoro“, Bandić bi vrlo rado kupio jedan električni BMW. Ali samo ako mu domet s jednim punjenjem baterija omogući najmanje 1000 kilometara kako bi mogao posjetiti svoju majku u Hercegovini i vratiti se do Zagreba.

Premijerno je u Zagrebu otkriven novi SUV BMW X3

KOMENTARI