U zagrebačkoj autoaveniji otvoren je novi salon – Auto salon Kramar

U zagrebačkoj autoaveniji otvoren je novi salon – Auto salon Kramar

Uz jamstvo od godinu dana, u zagrebačkoj Kovinskoj ulici u Auto salonu Kramar možete kupiti pouzdan rabljeni automobil

Istražujemo malo dublje Rimac C-Two i uspoređujemo ga s Teslom Roadster
Maserati predstavlja Levante Trofeo na auto salonu u New Yorku
Zagreb Auto Show 2018: pogledajte novitete direktno sa Zagrebačkog Velesajma

S kupcem na prvom mjestu, grupacija Kramar posluje već 15 godina, a nakon splitskog salona na red je stiglo i otvorenje zagrebačkog putem kojih će hrvatskom tržištu ponuditi više od 300 rabljenih, pouzdanih automobila koji dolaze uglavnom s njemačkog i belgijskog tržišta. Svaki tjedan u dolasku imaju 50 vozila koja se mogu pregledati u vlastitoj radionici za prijem i pregled vozila.

Uz automobile uobičajene na hrvatskim prometnicama, Kramar nudi i egzotičnije modele

2003. godine Kramar je u Ljubuškom krenuo s prodajom radnih vozila, a zatim je uslijedilo proširenje posla s automobilima u Crnoj Gori i Njemačkoj s daljnjim planom širenja posla. Kao grupacija prodali su ukupno 7000 vozila, uz poslovni koncept nastao iz zaljubljenosti u automobile i želje da tržištu ponude sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa od nižih, preko srednje klase do luksuznih.

Domaći kupci vole automobile s dodatnom opremom, poput LED svjetala, automatskog klima uređaja, a Kramar putem svojih dobavljača omogućuje narudžbu automobila po želji kupca. Jamče ispravnost vozila te daju jamstvo na mehaniku i tehniku vozila u trajanju od 12 mjeseci. Moguća je i zamjena starog automobila za noviji.

“Kupac nam je na prvom mjestu! S obzirom na to da se bavimo uvozom rabljenih vozila tražimo od svojih dobavljača jamstvo, koje tada prenosimo našim kupcima. Od samog početka gradimo temelje našeg poslovanja upravo na tome i garantiramo kako svaki kupac može biti 100% siguran prilikom kupnje vozila u Auto salonu Kramar. U 2019. svakako želimo održati uspjeh na ovom nivou na kojem se trenutačno nalazimo”, istaknuo je na predstavljanju Andrija Zovko, glavni direktor i suvlasnik.

Andrija Zovko nam je predstavio novi salon u Zagrebu

KOMENTARI