U kombiju s lažnim registarskim pločicama pronađeno 136,8 kilograma marihuane

U kombiju s lažnim registarskim pločicama pronađeno 136,8 kilograma marihuane

Na autocesti A1 policija je zaustavila kombi makarskih registarskih oznaka te su uočili više vreća ispunjenih nepoznatom materijom

Distrakcija postaje veliki problem
OPREZ: od danas se primjenjuju strožija pravila u prometu
Vidite li pročitati registraciju s 20 metara?

Autocestom A1 u blizini naplatne postaje Novigrad na Dobri u kombi su vozilu dvojica hrvatskih državljana prevozila 136,8 kilograma cannabis marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke utvrdili su da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske pločice te u odnosu na ove okolnosti policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Inače, ovo je druga najveća pojedinačna zapljena te vrste droge ove godine na karlovačkom području na autocesti A1.
U nedjelju 23. lipnja policijski službenici Ravnateljstva policije koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija zaustavili su kombi vozilo makarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak, a kao suvozač u vozilu se nalazio 50-godišnjak, oboje hrvatski državljani. Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više vreća ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi cannabis marihuani. Angažiran je službeni pas za detekciju droga uz pomoć kojeg je izvršen pregled te je dobivena pozitivna reakcija na drogu.

KOMENTARI