U kombiju s lažnim registarskim pločicama pronađeno 136,8 kilograma marihuane

U kombiju s lažnim registarskim pločicama pronađeno 136,8 kilograma marihuane

Na autocesti A1 policija je zaustavila kombi makarskih registarskih oznaka te su uočili više vreća ispunjenih nepoznatom materijom

Policijska Škoda Kodiaq vRS
Policija se oglasila o smanjenju sposobnosti vozača
Postupanje policije kod prometnih nesreća s teško ozlijeđenim osobama

Autocestom A1 u blizini naplatne postaje Novigrad na Dobri u kombi su vozilu dvojica hrvatskih državljana prevozila 136,8 kilograma cannabis marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke utvrdili su da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske pločice te u odnosu na ove okolnosti policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Inače, ovo je druga najveća pojedinačna zapljena te vrste droge ove godine na karlovačkom području na autocesti A1.
U nedjelju 23. lipnja policijski službenici Ravnateljstva policije koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija zaustavili su kombi vozilo makarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak, a kao suvozač u vozilu se nalazio 50-godišnjak, oboje hrvatski državljani. Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više vreća ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi cannabis marihuani. Angažiran je službeni pas za detekciju droga uz pomoć kojeg je izvršen pregled te je dobivena pozitivna reakcija na drogu.

KOMENTARI