Toyota Aygo Fun Roof s otvorenim krovom

Toyota Aygo Fun Roof s otvorenim krovom

Izdvojite se od drugih automobila uz Toyotu Aygo u izvedbi Fun Roof s otvorenim krovom

Testiramo: Dacia Sandero u Stepway izvedbi s 0.9 TCe
Sve je spremno za otvaranje sezone: novi Porsche 911 Cabriolet
TEST Jeep Renegade 1.6 Mjet 120 TCT6 FWD Limited

Uz vjetar u kosi i pogled prema nebu vožnja je uvijek posebna, a omogućuje vam to Toyota Aygo Fun Roof s otvorenim krovom kako biste mogli uživati uz više sunca.

Aygo Fan Roof izvedba dostupna je uz pakete opreme Aygo X-play i X-style kao doplata u iznosu od 6.900 kuna. Veliki električni platneni krov u narančastoj boji odlično stoji uz bijeli Aygo x-style, a bijelu karoseriju dodatno naglašavaju atraktivni narančasti detalji sprijeda, straga, na bokovima i na vanjskim retrovizorima te narančasti detalji koji se ističu u crnoj unutrašnjosti.

Na bogatom popisu opreme Toyote Aygo Fan Roof su svjetla za maglu, zatamnjena stražnja stakla, crni aluminijski naplatci promjera 15 inča, klima uređaj, upravljačke tipke audio sustava na upravljaču, Bluetooth povezivanje. Uz bogati sigurnosni paket dolazi i multimedijski sustav sa zaslonom od 7” (podržava Apple CarPlay i Android Auto putem integracije pametnog telefona), a dopunjen je stražnjom kamerom koja se ugrađuje kao standard.

Toyota Aygo oduvijek nudi dodatne mogućnosti personalizacije za atraktivan izgled i izdvajanje od mnoštva. Ovaj model dolazi s trocilindičnim jednolitrenim benzinskim motorom snage 72 KS te omogućuje najveću brzinu od 160 km/h. Potrošnja goriva iznosi svega 4,1 l/100 km uz emisiju CO2 od samo 93 g/km. Za 92.700 kuna dobit ćete peterovratnu izvedbu, s opcijom otplate na rate, uz mjesečnu ratu od 1072 kn (s uključenim PDV-om).

KOMENTARI