Stiže novi Jeep Renegade

Stiže novi Jeep Renegade

Novi Jeep Renegade 2019 bit će predstavljen na Torino Motor Show. Bit će to europska premijera

Mahindra Thar je ustvari indijska izvedba Jeepa Wranglera
EuroNCAP test: Peugeot 208, Jeep Cherokee, BMW serije 1
Jeep je predstavio Grand Wagoneer Concept, a već sljedeće godine dolazi i njegova serijska izvedba

U Valentino parku, na Torino Motor Show odnosno Turin Auto Show Jeep će predstaviti novi Renegade s novom ponudom benzinskih motora. Auto show počinje 6. lipnja 2018. te traje pet dana.

Renegade spada u B-SUV segment, a novoosvježeni model imat će i nove trocilindrične i četverocilindrične motore u ponudi: 1,0-litreni isporučuje 120 KS dok 1,3-litreni dolazi u verziji sa 150 i sa 180 KS. FCA je prošli tjedan objavila kako više neće u ponudi imati dizelske motore pa je za očekivati i da novi Renegade u Europi neće imati dizelski pogon. U Americi Renegade dolazi s četverocilindrašima obujma 1,4 i 2,4 litre.

Renegade je predstavljen 2014. godine. Donosimo samo jedan za sada otkriveni detalj, a to je stražnje svjetlo. Uobičajeno, stiže novi prednji odbojnik, redizajn će zahvatiti hladnjak te nove boje karoserije.

Torino Motor Show prvi je put održan između 21. i 24. travnja 1900. godine, nekoliko je puta prekidan (2002. godine) i tako prepustio mjesto Bologna Motor Showu da bi od 2015. godine ponovo postao Motor Show. Na najnovijem događanju nastupit će 40 brandova.

KOMENTARI