Stiže novi Jeep Renegade

Stiže novi Jeep Renegade

Novi Jeep Renegade 2019 bit će predstavljen na Torino Motor Show. Bit će to europska premijera

EuroNCAP test: Peugeot 208, Jeep Cherokee, BMW serije 1
Nova GARAŽA je na svim kioscima: Otkrivamo kako proći tehnički od prve, a vozili smo Porsche Macan, Mitsubishi Outlander, Jeep Wrangler
TEST Jeep Renegade 1.6 Mjet 120 TCT6 FWD Limited

U Valentino parku, na Torino Motor Show odnosno Turin Auto Show Jeep će predstaviti novi Renegade s novom ponudom benzinskih motora. Auto show počinje 6. lipnja 2018. te traje pet dana.

Renegade spada u B-SUV segment, a novoosvježeni model imat će i nove trocilindrične i četverocilindrične motore u ponudi: 1,0-litreni isporučuje 120 KS dok 1,3-litreni dolazi u verziji sa 150 i sa 180 KS. FCA je prošli tjedan objavila kako više neće u ponudi imati dizelske motore pa je za očekivati i da novi Renegade u Europi neće imati dizelski pogon. U Americi Renegade dolazi s četverocilindrašima obujma 1,4 i 2,4 litre.

Renegade je predstavljen 2014. godine. Donosimo samo jedan za sada otkriveni detalj, a to je stražnje svjetlo. Uobičajeno, stiže novi prednji odbojnik, redizajn će zahvatiti hladnjak te nove boje karoserije.

Torino Motor Show prvi je put održan između 21. i 24. travnja 1900. godine, nekoliko je puta prekidan (2002. godine) i tako prepustio mjesto Bologna Motor Showu da bi od 2015. godine ponovo postao Motor Show. Na najnovijem događanju nastupit će 40 brandova.

KOMENTARI