Jeep predstavio najsposobniji terenac ikada

Jeep predstavio najsposobniji terenac ikada

Jeep Wrangler je u Los Angelesu na auto salonu najavljen kao najsposobniji terenac ikad

Kako vam se sviđa Nissan Ariya?
Nova Toyota Mirai imat će 30% veći doseg vožnje
Svjetska premijera: Mitsubishi Outlander PHEV

SUV Jeep Wrangler debitirao je u Los Angelesu, nastavljajući tako graditi svoju legendarnu povijest i offroad sposobnosti. Dizajn je autentičan Jeep-ovski, uz najavu superiornih karakteristika i offroad mogućnosti. Sve prati niz inovativnih sigurnosnih i naprednih tehnoloških značajki – više od 75 dostupnih aktivnih i pasivnih sigurnosnih značajki.

Iz Jeepa najavljuju još legendarnije sposobnosti 4×4 pogona uz specifične tehničke značajke kao što su dva napredna 4×4 sustava, nova Selec-Trac dvostruka brzina prijenosa, Tru-Lock električne prednja i stražnja osovina, Trac-Lock diferencijal s ograničenim klizanjem i elektronički prekidač za odvajanje.

Ponuda motora sastoji se od potpuno novog 2.0 turbobenzinskog motora s četiri cilindra u liniji i 3.0 EcoDiesel V6 motora s novim automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa. Oba motora za sada su dostupna samo na sjevernoameričkom tržištu dok se najava modela za europsko tržište očekuje početkom 2018. godine.

U dizajnerskom dijelu Jeep Wrangler ima prepoznatljivu rešetku trapezoidnog oblika, ikonasta okrugla prednja svjetla i četvrtasta stražnja svjetla, poboljšanu aerodinamiku, prikladno sklopivo vjetrobransko staklo te desetke različitih kombinacija vrata, krova i vjetrobrana.

U interijeru je kombiniran autentični stil, precizna izrada uz visokokvalitetne materijale koji rezultiraju boljom udobnošću za vozača i putnike.

U multimedijskom pogledu novi Jeep Wrangler je opremljen najmodernijim značajkama te nudi tri nova Uconnect sustava četvrte generacije s 5, 7 i 8,4-inčnim ekranima u boji osjetljivim na dodir za prikaz navigacije te upravljanje zabavno-komunikacijskim komponentama. Podržani su Appleov CarPlay i Googleov Android Auto sustavi spajanja pametnih telefona.

KOMENTARI