Škoda za Ženevski sajam automobila priprema novi crossover

Škoda za Ženevski sajam automobila priprema novi crossover

Potpuno novi crossover automobil iz Škode kombinirat će prednosti SUV-a i agilnost kompaktnog automobila

Offroad vožnja na godišnjem odmoru
Povoljan i prostran crossover
Cupra Formentor dolazi s plug-in hibridom s 245 KS ili benzincem s 310 KS

Svjetska premijera nove Škode crossover održat će se početkom ožujka 2019. u Ženevi na salonu automobila. Škoda je objavila prvu teaser fotografiju, ali i najavila neke osnovne značajke potpuno novog automobila. Bit će ugrađeni najsuvremeniji sustavi pomoći u vožnji, uz novi dizajn te mnoga pametna rješenja.

Proširenjem SUV obitelji novim modelom nastavlja se ofenziva započeta modelima Kodiaq i Karoq, a silueta novog modela automobila pokazuje prednji dio dok će se kompletan automobil moći vidjeti u Ženevi od 5. do 17. ožujka 2019. Na fotografiji vidimo novi dizajn prednjih LED svjetala s odvojenim dnevnim svjetlima na vrhu, uz integrirane dinamičke pokazivače smjera.

U novom automobilu sjedit će se visoko, vozač će imati dobar pregled ispred sebe uz udobniji ulaz i izlaz iz vozila, bit će povećan razmak podnice od tla. Urbani crossover bit će idealan i za gradsku vožnju, ali i za odlazak izvan grada. Koristit će se modularna Volkswagenova platforma MQB, a Škoda najavljuje prostran interijer. Sigurni smo kako ćemo u sljedećim tjednima iz Škode dobiti još dodatnih informacija i detalja samog vozila, kao i naziv modela.

KOMENTARI