Rimac otvorio prvi izložbeni salon u Europi

Rimac otvorio prvi izložbeni salon u Europi

U Bruxellesu je Rimac otvorio prvi izložbeni salon, a novi urbani prostor za kupce je nastao u suradnji s prodajnim predstavnicima Rimac Automobila za Belgiju i Luksemburga – D’Ieteren.

Nico Rosberg je ponosni vlasnik Rimac Nevere #001
Rimac Nevera – domaći električni hiperautomobil vrhunskih performansi
Kako se testira Nevera u ekstremnim zimskim uvjetima?

Kako u Rimac Automobilima kažu, u srcu Europe, u Bruxellesu u Belgiji, otvoren je prvi izložbeni salon Rimac Automobila u Europi, a novi salon spaja najsuvremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom. Kao dio suradnje s tvrtkom D’Ieteren, novi prostor osigurat će punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila, koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizirane postprodajne usluge.

Svečanom otvorenju nazočili su ključni rukovoditelji Rimac Grupe, uključujući izvršnog direktora Matu Rimca, voditelja prodaje, Ronija Kerta i generalnog direktora Bugatti Rimca, Hendrika Malinowskog, kao i Davida Favesta, generalnog direktora za Rimac u D’Ieterenu.

Otvaranjem izložbenog prostora u Bruxellesu, D’Ieteren postaje 23. globalni prodajni partner za Rimac Automobile, pridodajući ekspanzivnom utjecaju brenda diljem Europe, Amerike, Bliskog istoka i Azije. Svako je partnerstvo pažljivo odabrano kako bi kupcima pružilo iskustvo prodaje i vlasništva svjetske klase.

Ovom prilikom je Mate Rimac izjavio: „Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za Rimac brend, prateći isporuke Nevere diljem svijeta. Naš novi prostor usmjeren na kupca u Bruxellesu, simboličnom srcu Europe, predstavit će Rimac novim klijentima, djelujući kao fizička dodirna točka s našim brendom i mogućnostima Nevere.”

KOMENTARI