Redizajnirani Renault Megane stigao u domaće salone

Redizajnirani Renault Megane stigao u domaće salone

Redizajnirani Megane i Megane Grandtour su već dostupni u svim ovlaštenim salonima, a u ponudi su modeli s benzinskim i dizel motorom, a karavan je dostupan i s plug-in hibridnim pogonom.

Nova GARAŽA je na svim kioscima: koliko koštaju novi Golf, Octavia, Vitara, Astra u Hrvatskoj, a koliko u susjednim zemljama?
I Renault Megane dobiva plug-in hibridni pogon
Rekord za Renault Zoe: 10.000 registriranih i još 11.000 naručenih primjeraka u lipnju

Renault je na proljeće bio najavio redizajniranu izvedbu četvrte generacije Megane, koja je po prvi puta predstavljena 2015. godine u Frankfurtu, a sada se može dobiti i s plug in hibridnim pogonom. Doduše, trenutno je s tim pogonom dostupan samo karavan Megane Grandtour, no kasnije će i berlina, odnosno izvedba s 5 vrata isto biti dostupna kao plug-in hibrid. Više o hibridnoj izvedbi možete pročitati ovdje.

Što se tiče ponude benzinskih izvedbi, u ponudi je 1,3-litreni turbo benzinac u izvedbi sa 115 KS i ručnim 6-brzinskim mjenjačem, sa 140 KS u kombinaciji s ručnim ili EDC automatskim mjenjačem i sa 160 KS koji pak dolazi samo u kombinaciji s EDC automatskim mjenjačem. Dizel ponudu čini tek 1,5-litreni motor koji dolazi u izvedbi sa 115 KS i koji je moguće kombinirati s ručnim ili automatskim EDC mjenjačem s dvije spojke.

U ponudi su četiri paketa opreme – Zen, Intens, Edition One i RS Line. Početna Zen oprema je dostupna samo sa 115 KS snažnim benzincem i sa 115 KS snažnim dizelašem i donosi klimu, tempomat, radio + Bluetooth + DAB + USB + AUX, stražnje parking senzore, svjetla za maglu sprijeda i Full LED Pure Vision prednja svjetla, a cijene kreću od 143.000 kuna za berlinu (149.700 kn za dCi), odnosno 149.000 kuna za Grandtour (156.200 kn za dCi).

Intens oprema donosi 7-inčni multimedijski zaslon, dvozonsku klimu, senzor za kišu i svjetlo, 16-inčne aluminijske naplatke, naslon za ruke sprijeda i karticu umjesto ključa, a cijene kreću od 156.700 kuna za berlinu, odnosno 162.700 kuna za Grandtour.

Najskuplji paket opreme je RS Line, a cijene za njega kreću od 183.800 kuna za berlinu, odnosno od 189.800 kuna za karavan, a oba dolaze sa 140 KS snažnim benzincem, a za parsto kuna manje možete dobiti i dizelske izvedbe sa 115 KS.

Renault je pripremio i posebnu ponudu za početak prodaje koja se sastoji od financiranja Megana preko Renault Financiranja, uz popust od 6.000 kn, 4 godišnje rate, bez kamata, pri čemu svaki kupac dobije 4 godine produljenog jamstva i 4 zimske gume.

KOMENTARI