Dacia Duster Extreme dostupna i kod nas, a u ponudi je i s dizel motorom

Dacia Duster Extreme dostupna i kod nas, a u ponudi je i s dizel motorom

Posebna luksuzno opremljena izvedba novog Dustera - Extreme, dostupna je i domaćim kupcima, a može se naručiti s turbo benzinskim motorom i automatskim mjenjačem, turbo benzincem u kombinaciji s plinskom instalacijom, ali i s turbo dizel motorom i pogonom na sve kotače.

Najpopularniji pick-up u Europi stiže s novim izgledom – ovo je novi Ford Ranger
Novo lice terenca: ovo je redizajnirana Lada Niva Travel
Mahindra Thar je ustvari indijska izvedba Jeepa Wranglera

Od sada je i domaćim kupcima dostupna bogato opremljena Dacia Duster Extreme, koja se nadograđuje na bogatu opremu Prestige, a osim bogatije opreme donosi i posebne dizajnerske detalje. Tako ćete Duster Extreme prepoznati po narančastim umetcima na prednjoj maski, kućištima retrovizora, krovnim nosačima, kao i na vratima prtljažnika.

Izvana Duster Extreme krase i potpuno sjajno crni 17-inčni aluminijski naplatci, a već serijski dolaze i krovni nosači, srebrni umetci na prednjem i stražnjem braniku, kao i LED prednja i stražnja svjetla, uključujući i Y oblik LED dnevnih svjetala.

Narančasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sjedala od tkanine dodatno su naglašene narančastim šavovima, dok su zračni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narančastim umetcima.

Duster Extreme uključuje sve serijske značajke inačice Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijski sustav Media Nav Evolution s 8-inčnim dodirnim zaslonom, povišenu središnju konzolu s dvama dodatnim USB priključcima za putnike na stražnjoj klupi), ali i više od toga: posebno izdanje dostupno je s karticom za otključavanje vozila bez ključa i sustavom kamera za prikaz iz više kutova.

Duster Extreme je dostupan po cijeni od 136.900 kuna, a pokreće ga turbo benzinca u kombinaciji s tvornički ugrađenom plinskom instalacijom i ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva. Slijedi izvedba s 1,3-litrenim turbo benzincem sa 150 KS i automatskim EDC mjenjačem po cijeni od 169.400 kuna, a u ponudi je i turbo dizel izvedba sa 115 KS, ručnim 6-stupanjskim mjenjačem i pogonom na sve kotače po cijeni od 175.400 kuna.

KOMENTARI