Prošlost, sadašnjost i budućnost na Tokić Expo sajmu

Prošlost, sadašnjost i budućnost na Tokić Expo sajmu

59 štandova izlagača, koji su sve redom Tokićevi dobavljači dijelova i prateće opreme za osobna i gospodarska vozila te motocikle, predstavilo se na Tokić Expo sajmu

Što kažete na ovo na fotografiji? Sviđa vam se?
Mégane R.S. Trophy-R oborio rekord na stazi Suzuka
Prva fotografija: Infiniti Q Inspiration Concept na NAIAS 2018

Tvrtka Tokić, vodeći trgovac auto dijelova s više od 250 poznatih proizvodnih marki, pokazala je što se sve može u tjedan dana, a jedan dan događao se i na Zagrebačkom Velesajmu kroz Tokić Expo sajam koji je posjetiteljima omogućio istinski „Povratak u budućnost“.

Ovogodišnji Tokić Expo sajam posjetilo je više od 4000 mehaničara, a svoja vrata otvorio je rezanjem crvene vrpce od strane učenika Srednje strukovne škole Velika Gorica kojoj je Tokić za svakih 100 prikupljenih bodova kroz TKLUBzaTOPkupce donirao 1 kunu pomoću kojih je omogućeno opremanje školske radionice didaktičkom opremom te raznim alatima potrebnim za bolje učenje i napredovanje samih učenika.

Ispred samog sajma posjetitelje su tijekom cijelog dana dočekivali članovi Tokić Racing Teama, sa spremim odgovorima na sva pitanja o utrkama i performansama svojih vozila. Posjetitelji su ostajali bez daha pri samom pogledu na izloženi legendarni DeLorean, ali i na 13 ostalih retro vozila kao što su Fićo, Buba, Mercedes-Bens 170 S Cabriolet, Piaggio Vespa 150 GS te BMW R 25/2.
Veliko oduševljenje posjetitelja sajma izazvala je i retro mehaničarska radionica uz koju su se mehaničari s nostalgijom prisjetili kako je njihov radni prostor nekada izgledao.

Tijekom ostalih dana Tokićevi zaposlenici su volontirali u sklopu projekta „72 sata bez kompromisa“, koji promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterski duh. Svojim doprinosom u vidu radne akcije pomogli su Društvu za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece „Mali zmaj“ da stane na noge nakon nedavne poplave. Tvrtka Tokić je ugostila Petera Altmaiera, njemačkog ministra gospodarstva, kojem su pokazali kako implementiraju inovacije i digitalnu transformaciju u svakodnevnom poslovanju.

Tokić je jedna od top 50 svjetskih i jedina hrvatska kompanija prepoznata kao „The Future Shapers“ od strane ELITE zajednice te su kraj tjedna zaključili odlaskom na ELITE Day u Londonu u organizaciji Londonske burze. Riječ je o top 50 kompanija, koje provode disrupciju na tržištima u sklopu kojih posluju, uvode nove inovacije te kroz transformacije mijenjaju industriju, a uz to postižu zavidne poslovne rezultate te financijski rast.

Posjet njemačkog ministra u Tokiću

72 sata bez kompromisa

Gideon Brothers predstavili su potpuno autonomnog robota koji može prevesti paletu mase do 800 kilograma

KOMENTARI