Posebna serija Aygo X Undercover je stigla i na naše tržište

Posebna serija Aygo X Undercover je stigla i na naše tržište

Aygo X Undercover dolazi u dvobojnoj sivoj karoseriji s krovnim naljepnicama i koraljno crvenim detaljima.

Počele su online rezervacije za novu Toyotu Aygo X Cardamom
Test: Toyota Aygo X Undercover by Jun Takahashi
Stigao je najatraktivniji mali gradski auto: Toyota Aygo X

Toyota Aygo X Undercover je posebna serija koja će biti napravljena u 5000 primjeraka, a nastala je suradnjom Toyote i Jun Takahashijem, modnim dizajnerom koji stoji iza brenda Undercover, a rezultat toga je posebna serija modela Aygo X Undercover.

On dolazi u posebnoj dvobojnoj karoseriji sive boje, a tu su i koraljno crveni detalji na crnim 18-inčnim aluminijskim naplatcima. Koraljno crveni detalji vidljivi su i na karoseriji, a promjena ima i u unutrašnjosti s posebnim presvlakama sjedala i posebnim tepisima, dok su na krovu ispisane dvije riječi – Chaos (kaos) i Balance (ravnoteža), a upravo su te dvije riječi moto ovog modnog brenda.

Za pogon se koristi jako dobro poznati i izdržljivi jednolitreni trocilindrični atmosferski motor koji nudi najveću snagu od 72 KS i 92 Nm okretnog momenta, a koji je dostupan s automatskim mjenjačem.

Toyota Aygo X Undercover u paketu opreme Limited dostupan je uz mjesečnu ratu od 199 €, isključivo putem Toyota Easy financiranja, a bogata serijska oprema uključuje TOYOTA SAFETY SENSE 2(napredni paket aktivne sigurnosti), Toyota Touch dijagonale 8 inča, automatski klima uređaj, bežični punjač, senzor za kišu, grijanje prednjih sjedala, 18“ aluminijski naplatci u mat crnoj boji s ukrasnim detaljima u boji Coral red, kamera za vožnju unatrag, prednje i stražnje parking senzore i mnogo dodatne opreme.

KOMENTARI