Posebna izvedba Lexusa LC 500 Cabrio Regatta Edition

Posebna izvedba Lexusa LC 500 Cabrio Regatta Edition

Lexus je predstavio posebnu seriju Regatta Edition za model LC 500 Cabrio, a riječ je o limitiranoj seriji čija prodaja kreće ove jeseni.

Posebna serija Jaguara F-Type Heritage 60 Edition
Za uživanciju pod otvorenim nebom
BMW serije 4 Cabrio vraća meki krov u modu

Lexus je za svoj model LC 500 Cabrio pripremio nekoliko novosti za modelsku godinu 2021. među kojima su i dvije nove boje – Blazing Carnelian i Manhattan Orange, no posebno se ističe limitirana serija Regatta Edition koju možete i vidjeti na fotografijama.

Lexus je pri izradi ove specijalne serije koristio posebnu Structural Blue boju karoserije u kombinaciji s Marine Blue mekim krovom, te a u unutrašnjosti, koja je skoro u potpunosti presvučena kožom, koristio plavu i bijelu boju. Sveukupan dojam koji Lexus LC 500 Cabrio Regatta Edition daje je iznimna elegancija.

Njega pokreće 5,0-litreni V8 motor koji raspolaže s 478 KS i 540 Nm okretnog momenta i kombiniran je s 10-brzinskim automatskim mjenjačem. Specifikacije nisu objavljene, no ubrzanje od 0 do 100 km/h traje oko 5 sekundi, dok mu je maksimalna brzina oko 250 km/h.

Meki krov je moguće spuštati i podizati i u vožnji sve do brzine od 50 km/h, a svaka od navedenih radnji traje 15 sekundi, a gledajući fotografije, mora se priznati kako LC 500 Cabrio izgleda jednako dobro i s krovom i bez njega.

U unutrašnjosti se elegancija nastavlja, a tu je i 10,3-inčni multimedijski zaslon s navigacijskim uređajem kojim je moguće upravljati glasom, digitalna instrument ploča s pomičnim ekranima, kao i sva ostala oprema koja je dobavljiva na ovom modelu, a tiče se udobnosti i funkcionalnosti. Ne smijemo zaboraviti reći kako se u ovom modelu još uvijek dobiva i CD čitač!

Iako je najavljeno kako će se Lexus LC 500 Cabrio Regatta Edition proizvesti u limitiranoj seriji, količina primjeraka koji će biti napravljeni još nije objavljena, kao ni cijena, koja će biti poznata u trenutku početka prodaje, a koja je zakazana za jesen ove godine.

KOMENTARI