Ovo su prve fotografije za najsnažniju izvedbu modela BMW iX M60

Ovo su prve fotografije za najsnažniju izvedbu modela BMW iX M60

Objavljene su prve fotografije najsnažnije inačice novog modela električnog iX, koji iz dva elektromotora crpi ukupnu snagu od 440 kW/599 KS, dok baterija nudi autonomiju veću od 600 km!

Nova GARAŽA je na svim kioscima: Ispolirali smo farove i dobili 50% jače svjetlo, otkrivamo zašto će tehnički pregled biti stroži
Novi BMW M3 i M4 s dvije razine snage, dva mjenjača i pogonom na sve kotače
Koncept i4 najavljuje budućnost BMW-a i prikazuje redizajnirani logo marke

BMW za sam početak ove godine priprema najsnažniju izvedbu svojeg velikom električnog SUV modela iX, koji će imati oznaku iX M60. Do sada su u ponudi bile izvedbe iX xDrive40 i iX xDrive50, a obje izvedbe, kako im i ime kaže, su imale pogon na sve kotače, a isto će biti i s najsnažnijom izvedbom.

Još nema mnogo informacija, no zna se kako će ovu najsnažniju izvedbu iX M60 pokretati dva elektromotora koja razvijaju ukupnu snagu od 400 kW/599 KS, a inteligentni pogon na sve kotače će omogućiti izuzetne performanse na cesti, uključujući i izvrsnu stabilnost. Osim toga, BMW je poradio i na ovjesu i šasiji, a sve kako bi performanse ovog sportskog modela bile na najvišoj razini.

Ugrađena baterija će imati kapacitet od preko 100 kWh, a trebala bi omogućiti autonomiju od preko 600 km, s time da će podržavati i brzo punjenje, a prosječna potrošnja ovog modela je 21,6 kWh/100 km.

Naravno, tu su i vizualne promjene u vidu većih naplataka i sportskih detalja na branicima i pragovima, kao i u unutrašnjosti. BMW će uskoro objaviti sve informacije i detalje o ovom novom modelu, a čim stignu, i mi ćemo ih prenijeti vama. A do tada možete uživati u fotografijama.

KOMENTARI