Najviše kaznenih bodova u prometu u Njemačkoj imaju vozači Audija

Najviše kaznenih bodova u prometu u Njemačkoj imaju vozači Audija

Iako većina to ne bi očekivala, u Njemačkoj su napravili top ljestvicu vozača s najviše kaznenih bodova u prometu, a najviše njih vozi Audi Allroad Quattro modele.

Audi e-tron prototip donosi jednu svjetsku premijeru
Stižu i sportske izvedbe novog Audija A3: S3 Sportback i S3 Sedan
Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro i na struju

Njemački portal za usporedbu cijena Verivox napravio je zanimljivu Top 10 ljestvicu automobila čiji vozači ”zarađuju” najviše kaznenih bodova, a na prvom se mjestu nalaze vozači Audijevih Allroad Quattro modela.

Wolfgang Schütz, direktor tvrtke Verivox je izjavio: ‘Najveći sakupljači bodova su vozači Audijevih Allroad Quattro modela s čak 96 % iznad prosjeka za sve modele, a slijede vozači Audija A5 sa 66 % i Škode Superb s 57 % iznad prosjeka!”.

Tek na četvrtom mjestu smjestili su se vozači jednog BMW modela, i to serije 5 s 55 % bodova više od prosjeka, a slijede vozači Mercedes-Benz CLK modela (+54 %), Audija TT (+54 %) i Audija A6 (+ 41 %). Top 10 zatvaraju vozači Volva V70 (+40 %), BMW-a serije 3 (+38 %) i Audija Q5 (+37 %).

Iako bi većina odmah na prvo mjesto stavila vozače BMW modela, izgleda kako bi poprilično pogriješili. Zanimljivo je i kako se među top 10 modela ne nalazi ni jedan Porsche model, a od stranaca su tu samo Škoda i Volvo, s time kako su vozači Škode Superb mnoge iznenadili i to se nije nimalo očekivalo.

KOMENTARI