Novi paketi opreme i mogućnost personalizacije za Nissan Micru MY21

Novi paketi opreme i mogućnost personalizacije za Nissan Micru MY21

Nissan je osvježio ponudu Micre koja sada donosi novu strukturu razina opreme, novi paket N-Design, a N-Sport paket opreme sada postaje trajno dostupan.

Predstavljena je peta generacija velikog SUV-a Nissana Pathfinder
10% porast prodaje električnih automobila
Nevjerojatno ali istinito: u Norveškoj je električni automobil prodavaniji od klasičnog

Nissan Micra se na europskim cestama prvi puta našla prije 38 godina, a njena najnovija izvedba je osvježena paketima opreme za 2021. godinu. Sada osvježena, nova Micra je u ponudi s 5 razina opreme, jer su se već poznatim paketima Visia, Acenta i Tekna pridružili paketi N-Design i N-Sport. N-Design je potpuno novi paket opreme, dok N-Sport sada postaje dio standardne ponude Micre.

”Sve što kupci vole kod Micre dodatno je poboljšano u novom izdanju. Pojednostavili smo odabir idealne razine opreme i postupak personalizacije vozila”, izjavila je Ekaterina Apushkina, glavna direktorica Odjela za marketing gradskih automobila pri Nissanu Europe. Treba istaknuti kako sada kupci mogu birati između dvije boje prednjih, stražnjih i bočnih profila, a u opciji su i LED glavna svjetla, a tu su i novi dvobojni 16-inčni Genki aluminijski naplatci koji su dostupni u N-Design i Tekna paketu opreme.

Kako joj i ime kaže, N-Sport inačica nudi sportske detalje koji uključuju prednje, stražnje i bočne detalje u sjajnoj crnoj boji, crna kućišta retrovizora i 17-inčne crne Perso aluminijske naplatke te prednja svjetla za maglu i glavna svjetla u LED tehnologiji. Unutrašnjost pak donosi sjedala s umetcima od Alcantare.

Oprema N-Design nudi kupcima na izbor prednje, stražnje i bočne detalje na karoseriji te poklopce retrovizora u crnoj boji ili pak boji kroma, te već spomenute nove dvobojne 16-inčne aluminijske naplatke Genki. Unutrašnjost nudi presvlake od crne tkanine sa sivim umetcima te komandnu ploču, obloge za koljena i obloge vratiju u imitaciji kože. U opciji je i Energy narančasto uređenje unutrašnjosti.

Tekna paket opreme pak donosi napredne sigurnosne sustave pomoći u vožnji i multimedijske značajke. Tako su u ponudi kamere u 360 stupnjeva, nadzor za mrtvi kut, automatsko kočenje s prepoznavanjem pješaka i ostalu opremu. Ovaj paket donosi Bose Personal audio sustav i TomTom navigaciju.

U ponudi je samo jedan motor, a riječ je o jednolitrenom turbo benzincu s 92 KS koji je dobavljiv s ručnim ili automatskim mjenjačem, a cijene za novu Micru startaju od 110.000 kuna, koliko košta Mira Visia.

KOMENTARI