Nissan Frontier Forsberg Edition

Nissan Frontier Forsberg Edition

Ograničeno izdanje napravljeno u čast pobjede Forsberg Racinga na utrci NORRA 500.

Stvarni problemi vozača električnih automobila u časopisu Garaža
Nissan GT-R50 sa 720 KS kreće u proizvodnju
Leaf u Norveškoj najprodavaniji automobil

Nissan će na predstojećem Chicago Auto Showu 2024. prikazati pick-up Frontier u posebnom izdanju Forsberg Edition, a riječ je o posebnom paketu dodatne opreme koji će se ugrađivati kod prodavača. Taj paket sadrži NISMO Off Road dijelove uključujući nove 17-inčne kotače Axis Beadlock, kao i krovni nosač s integriranim LED osvjetljenjem. Naljepnice Forsberg Racing i oznaka Forsberg Racing Limited Edition upotpunjuju izgled ove izvedbe.

Tu je i NISMO Off Road paket za podizanje karoserije, posebni amortizeri te Yokohama Geolander X-AT gume koje dolaze u veličini 265/70 R17, te NISMO ispušni sustav. Cijena paketa je 9.999 američkih dolara, a zanimljivo je kako se može ugrađivati i na već kupljene modele modelske godine 2022. ili novije. Isporuke će početi na jesen ove godine.

NORRA je skraćenica za National Off-Road Racing Association, odnosno držano natjecanje u off-road vožnji, a prva utrka je odvožena davne 1967. godine, a tijekom nekoliko godina je utrka bila i ugašena. No ponovno se vraća 2010. godine, kada se uvode i neke nove kategorije, a od tada se održava svake godine.

KOMENTARI