MINI Race Edition izdanja

MINI Race Edition izdanja

Po sistemu ključ u ruke možete nabaviti nove MINI Race Edition modele

Iskoristite dodatni popust na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela
Novi MINI modeli: velike uštede i bogata oprema
Mini je predstavio Multitone krov u tri nijanse boja

Zanimljivom ponudom iz Minija obuhvaćena su četiri bogato opremljena modela u Race Edition izdanju. Među njima su MINI Cooper 3 vrata, MINI Cooper 5 vrata, MINI Cooper S Cabrio i MINI Countryman Cooper D, a posebna ponuda se odnosi na vozila isporučena do 30. lipnja 2019.

Svestrani britanski automobil bezvremenskog dizajna i jedinstvene osobnosti dostupniji je nego ikada prije. Najpoželjnije gradske jurilice premium segmenta svih vremena, legendarna MINI vozila, u novoj ponudi dostupna su i bez kamata uz model otplate 1/3. Kupcima je tako omogućeno plaćanje 1/3 vrijednosti odmah, 1/3 za 12 mjeseci i 1/3 za 24 mjeseca.

Pri kupnji ovih turbo uzbudljivih gradskih automobila koje priželjkuju mnogi, kupcima su dostupni i ostali posebni uvjeti financiranja putem MINI Financial Services. Među njima je i financiranje po modelu 50:50 uz 0% kamate: 50% novog MINI-ja plaća se odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% kamate. Također, tu su i mjesečne otplate uz snižene kamatne stope od 1,95% (rok otplate 36 – 48 mjeseci) i 2,65 % (rok otplate 60 – 72 mjeseci).

MINI Race Edition izdanja dostupna su po sistemu ključ u ruke za jednu trećinu cijene uz kamatu već od 0% u Tomić & Co. salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli pa na vrijeme rezervirajte probnu vožnju svojeg omiljenog MINI modela.

KOMENTARI