Lexus nudi Relax program s do 10 godina jamstva na vozila

Lexus nudi Relax program s do 10 godina jamstva na vozila

Lexus Relax program nudi bezbrižnost i uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do 160.000 km, a tu je i mogućnost produženja jamstva na nova, ali i na rabljena vozila, u trajanju od jednog servisnog intervala - i to bez dodatnih troškova aktivacije.

Ova luksuzna limuzina prodana je u preko 3 milijuna primjeraka
Posebna izvedba Lexusa LC 500 Cabrio Regatta Edition
Lexus je predstavio RX Outdoor koncept za uživanje u prirodi

Lexus posvećuje veliku pozornost zadovoljstvu vlasnika vozila i njihovom zadovoljstvu prilikom vožnje, a za potpuno zadovoljstvo razvijen je program s ciljem osiguranja bezbrižnosti. Riječ je o Lexus Relax – programu koji omogućuje jamstvo na vozila stara do 10 godina, bez obzira radi li se o novom vozilu ili o produljenju jamstva na vozilo koje je neko vrijeme bilo izvan jamstvenog razdoblja!

Lexus Relax se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mjeseci ili 15.000 km – što prije nastupi). Ono što je važno istaknuti, a  po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu, Lexus Relax program produljenja jamstva moguće je primijeniti i na nova, ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Ovaj program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Lexus servisu te da se u skladu s preporukama otklanjaju uočeni nedostaci.  Odabirom ovlaštenog Lexus servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Lexus nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti.  Dakle, program se aktivira u skladu s uvjetima, kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Lexus servisa.

Vlasnik vozila s aktivnim Lexus Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima. Prednosti vlasnik može iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Ovaj program jamstva do 10 godina starosti (ili 160.000 km) za vlasnike nema dodatnih troškova, osim redovnih troškova održavanja koji uključuju rad i potrošni materijal prilikom servisiranja vozila, odnosno zamjene originalne opreme ili potrošnih rezervnih dijelova koje je potrebno zamijeniti. Ako ste vlasnik Lexusa i vrijeme je za redovni servis, dovezite svoj automobil u ovlašteni Lexus servis i vaša bezbrižnost uz Lexus Relax program bit će produžena jamstvom do narednog redovnog servisa.

KOMENTARI