Klasična Toyota Land Cruiser J70 dostupna i s 3 vrata

Klasična Toyota Land Cruiser J70 dostupna i s 3 vrata

Legendarni izgled Land Cruisera J70 iz osamdesetih godina sada je na određenim tržištima dostupan i u izvedbi s 3 vrata.

Toyota Hilux GR Sport II sada s još boljim mogućnostima van asfalta
Peugeot obnovio čitavu gamu modela 508
Započele su online rezervacije za novu Toyotu Yaris Cross

Već smo pisali kako se na određenim tržištima još uvijek može kupiti potpuno nova Toyota Land Cruiser J70, koja je bila predstavljena daleke 1984. godine, a sada stiže vijest kako u ponudu stiže i kratka izvedba s 3 vrata. Za one malo mlađe i one koji se ne sjećaju, nekada su se veliki terenci nudili u dugim i kratkim izvedbama, odnosno s 3 ili 5 vrata.

Kratka Toyota Land Cruiser J70 je duga 4235 mm, što je čini čak 640 cm kraćom od standardne izvedbe s 5 vrata, a kao i veća izvedba dolazi s dotjeranim izgledom i modernom opremom u unutrašnjosti. Tako se u kabini može vidjeti 9-inčni multimedijski zaslon, a serijski dolazi i klima uređaj, kao i niz sustava pomoći vozaču.

Za sada stižu informacije o motorizaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je pokreće 4,0-litreni V6 benzinski motor koji razvija maksimalnu snagu od 170 kW/231 KS i pritom nudi 360 Nm okretnog momenta. Mjenjač je automatski a pogon se prenosi na sve kotače, koji serijski dolaze u veličini od 16 inča. Cijena za sada nije poznata.

KOMENTARI