Još jedan facelift za Vitaru: novi prednji dio, novi zaslon i više tehnologije

Još jedan facelift za Vitaru: novi prednji dio, novi zaslon i više tehnologije

Suzuki je napravio još jedan redizajn za Vitaru, koja sada donosi novi prednji branik i masku motora i puno više tehnologije.

Honda je predstavila novi Civic za SAD, a europska izvedba neće biti puno drugačija
Ovo je novi Mitsubishi ASX koji će biti dostupan s benzinskim motorom, kao i u nekoliko hibridnih izvedbi
Zenvo je predstavio novi hiperautomobil: Aurora Agil za stazu i Aurora Tur za cestu

Da, stalno pišemo o promjenama na modelima i više tehnologije, a one su tu prvenstveno radi strožih normi koje su pripisane od strane EU, a koje počinju vrijediti ovo ljeto. Tako da i Vitara dobiva prepoznavanje znakova s upozorenjima o prekoračenu dozvoljene brzine, sustav za nadzor umora, a tu je i adaptivni tempomat, kao i poboljšan sustav za automatsko kočenje, te sustav za zadržavanje vozila unutar trake.

U unutrašnjosti Vitara sada donosi novi 9-inčni multimedijski zaslon koji bi trebao biti brži u radu. Sada je tu i podrška za bežično povezivanje s Apple CarPlay i Android Auto uređajima, a uz pomoć aplikacije Suzuki Connect možete pristupiti raznim informacijama na daljinu.

A ono što je odmah vidljivo je nova maska motora i prednji branik, koji sada donose manje detalja, odnosno čist izgled, a u ponudi su i dvije nove boje karoserije – Titan siva i Sphere plava. Što se tiče motorizacije, ona nije mijenjana, pa se i dalje na izbor nude 1,4-litreni i 1,5-litreni blagohibridni sustavi uz opcijski pogon na sve kotače. Redizajnirana Vitara na tržište stiže početkom ljeta, a promjene u cijenama bi trebale biti minimalne.

KOMENTARI