Jedinstveno opremljeni modeli koji osvajaju na prvi pogled

Jedinstveno opremljeni modeli koji osvajaju na prvi pogled

Sedam atraktivnih BMW-ovih modela u specijalno opremljenom Get Connected izdanju dostupno je po specijalnim cijenama i s popustom od 10.000 kuna

BMW Z4 M40i First Edition
Nova BMW serija 7 plug-in hybrid
BMW M5 najbolji automobil visokih performansi

Atraktivnom ponudom su obuhvaćeni BMW-ovi monovolumeni 218d Active Tourer i 218d Gran Tourer te dinamični sportski kupe BMW serije 4 s četiri vrata, dostupan u dvije inačice motora – 418d i 420d Gran Coupé. Ipak, unutar ponude najbogatije je zastupljena BMW-ova obitelj X, tržišni lideri SAV segmenta, s ukupno četiri modela: X1 i X2 sDrive18d te X3 i X4 xDrive20d.

BMW X1 SAV dimenzija s učinkovitim benzinskim i dizelskim motorima

Uz specijalne cijene, za svih sedam bogato opremljenih modela, dostupno je financiranje vozila putem BMW Financial Services te se može ostvariti dodatni financijski bonus na prodajnu cijenu vozila u iznosu od 10.000 kn bruto. Unutar ekskluzivnog paketa dodatne opreme i naprednih značajki izdvajaju se BSI servisni paket u trajanju od pet godina ili 100.000 km, sportski kožni upravljač, multifunkcijske tipke na upravljaču, Park Distance Control, LED svjetla, automatski klima uređaj i još mnogo toga.

BMW serije 4 s agilnim performansama definiranim za uzbudljiva ubrzavanja

BMW Get Connected, intuitivni infotainment, sadrži napredne i funkcionalno inovativne sustave pomoći vozaču poput obavještavanja o stanju u prometu na cestama, povezanosti automobila s aplikacijom na mobilnom uređaju, usluge automatskog poziva u pomoć u slučaju kvara ili nezgode i automatske dojave potrebe za servisom izravno iz automobila. Ove objedinjene usluge među kojima su Remote Services, Apple CarPlay, Real Time Traffic Information, Teleservices, Intelligent Emergency Call i ConnectedDrive Services svakom vozaču omogućuju ugodniju i sigurniju vožnju.

BMW serije 2 Active Tourer s velikom maskom i neprekinutim ulazima za zrak u prednjem dijelu

U Tomić & Co. poslovnicama u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te uskoro i u Zadru možete istražiti bogato opremljene BMW-ove modele koji osvajaju sofisticiranom funkcionalnošću, luksuznim dizajnom i inovativnom tehnologijom te već na prvi pogled ostavljaju snažan dojam. Njihov impresivan izgled i izvrsne performanse ostavljaju bez daha, a besprijekorna elegancija svakog modela naglašena je mnoštvom detalja.

Više informacija saznajte u Tomić & Co. ili na linku: www.bmw.hr/getconnected

KOMENTARI