Budućnost mobilnosti na Bug Future Show 2019

Budućnost mobilnosti na Bug Future Show 2019

Na konferenciji Bug Future Show 2019. Nissan će u Zagrebu predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta s virtualnim

Baterije iz rabljenih električnih vozila mogu se korisno iskoristiti
VIDEO Nissan Leaf 2018 na hrvatskim prometnicama
Nissan IMx je električni autonomni koncept

Ultimativni doživljaj povezanog automobila vizija je budućnosti koju će 7. veljače 2019. u Zagrebu predstaviti EV Project Manager Darko Tenšek iz Nissan Adriatica. Električna vozila bit će još korisnija za kupce kroz nove načine korištenja baterija u smislu pohrane i dijeljenja energije.

Na konferenciji Bug Future Show 2019. Nissan će posjetiteljima predstaviti Invisible-to-Visible (I2V) tehnologiju iz budućnosti, a radi se o viziji kroz koju bismo trebali vidjeti kako će se u budućnosti puniti, voziti i integrirati automobili u društvo. Vozači će vidjeti „nevidljivo“ oko njih, spajanjem stvarnog i virtualnog svijeta čime će se istovremeno stvoriti vrhunsko iskustvo povezanih automobila.

Na tehnološkoj konferenciji Bug Future Show održat će se obrnuti panel: „Što će meni uopće 5G, IoT, AI ,VR, AR i blokchain?“, zatim 1-na-1 analiza: „Je li budućnost ružnija nego što je bila?“ dok će glavno predavanje održati digitalni Jezuit Fr. Robert Ballecer JR iz SAD-a, a govorit će o glavnim tehnološkim trendovima zadnjih godina koji se nisu ostvarili – od pametnih domova kojima je nedostajala pamet, preko kriptovaluta koje nisu bile naročito kripto, a niti naročito valute, do povezivosti koja nije dovela do povezanosti. Ft. Robert Ballecer JR jedan je od najvećih američkih poznavatelja naprednih tehnologija, koji je istovremeno vanserijski popularan tech podcaster i jezuitski svećenik.

KOMENTARI