Blage promjene za Subaru Legacy Outback

Blage promjene za Subaru Legacy Outback

Za novu je modelsku godinu Subaru pripremio sitna poboljšanja za model Legacy Outback.

Ako ste mislili da Mitsubishi ne proizvodi zanimljive aute, grdo ste se prevarili: upravo je najavljena nova Delica Mini
Blaga zatezanje bora za kompaktni SUV Škoda Karoq
Nove dorade za pick-up Mazdu BT-50

Jedan od najpoznatijih Subaru modela je zasigurno i Legacy Outback, karavan s povećanim razmakom od tla, a upravo je u Japanu predstavljena njegova poboljšana inačica. Ovaj je model poznat od 2021. godine, pa promjene u izgledu nisu bile potrebne, već je ovog puta Subaru poradio na detaljima.

Tako je u Legacy Outback sada ugrađena nova generacija EyeSight kamera sa širokokutnim objektivom, a tu je i pametni retrovizor koji dolazi s kamerom ugrađenom u takozvanu peraja antenu, a koja prikazuje promet iza vozila. Izvana je još moguće vidjeti i nov dizajn aluminijskih naplataka, dok u kabini sada prednja sjedala dolaze s mogućnošću podešavanja duljine sjedeće površine, a tu je i ventiliranje sjedala. Također, sada je moguće i bežično spojiti Android Auto i Apple CarPlay uređaje.

Tu su i dvije nove serije opreme koje dolaze pod imenom Limited EX i Active X Black, a koja donose crnu prednju masku, okvire oko maglenki i poklopce retrovizora, a iste su boje i zaštite prednjeg i stražnjeg branika, kao i krovni nosači i 18-inčni aluminijski naplatci. Unutrašnjost donosi crnu kožu u kombinaciji s kontrastnim srebrnim koncem, krovni otvor i Harman Kardon audio sustav.  Subaru očekuje prodaju od 650 primjeraka mjesečno.

KOMENTARI