Bentley proizveo 200.000 automobila, a najjeftiniji novi na tržištu košta tek 3.500 kuna

Bentley proizveo 200.000 automobila, a najjeftiniji novi na tržištu košta tek 3.500 kuna

Nakon 102 godine postojanja, luksuzna marka Bentley proizvela je svoj 200.000-i automobil Bentayga Hybrid, a odnedavno je najpovoljniji novi Bentley moguće kupiti za 3.500 kuna!

Moderna interpretacija kultnog trkaćeg automobila Bentley iz 1929.
Visa i Bentley u Barceloni predstavili povezivanje automobila i plaćanja parkinga
Fokusiran na vozača i elegantan: novi Continental GT

Bentley je jedna od rijetkih preživjelih britanskih automobilskih marki, a i dalje nudi isključivo najluksuznije što se trenutno može naći na tržištu. A sada, nakon 102 godine postojanja, Bentley je osnovan u siječnju 1919. godine, proizveden je i 200.000-i automobil.

Svakako treba spomenuti kako je 75 % od ukupno proizvedenih automobila proizvedeno ručno u tvornici Crewe u posljednjih 18 godina, što dovoljno govori o činjenici kako je tržište Bentleya procvjetalo u ovom stoljeću.

Jubilarni, dvjesto tisućiti automobil je novi Bentley Bentayga Hybrid, SUV model koji najavljuje prebacivanje tvrtke na elektrificirane modele, odnosno Bentley najavljuje kako će do 2030. godine proizvoditi samo električna vozila. A na glavnoj fotografiji, uz njega je ponosno postavljen najstariji Bentley koji postoji, model EXP 2.

Nekoliko dana ranije, najavljen je i vjerojatno najpovoljniji novi Bentley ikada, a cijena mu je tek 3.500 kuna (395 GBP), i možete ga voziti već s 12 mjeseci starosti! Riječ je o triciklu koji je dostupan u četiri boje i nudi 12 dodataka koji se brinu za udobnost i sigurnost.

Može se koristiti od navršenih 12 mjeseci, a Bentley Trike raste s djetetom, pa se tako nudi ukupno 6 načina vožnje, a nakon 36 mjeseci starosti, svi dodaci se mogu maknuti i dijete može samo upravljati triciklom.

KOMENTARI