Abarth je predstavio novu gamu i novu boju za 2023. godinu

Abarth je predstavio novu gamu i novu boju za 2023. godinu

Abarth najavljuje novu gamu modela z 2023. godinu, a ona glasi: dvije klasične duše, dva nova paketa opreme i nova legendarna narančasta boj. Konfiguriranje nikada nije bilo jednostavnije.

Abarth 500e: električna zvjerka
Najavljen je nabrijani gradski SUV: Pulse Abarth
Nova GARAŽA je na svim kioscima: koliko koštaju novi Golf, Octavia, Vitara, Astra u Hrvatskoj, a koliko u susjednim zemljama?

Abarth je najavio promjene i pojednostavio konfiguraciju modela, pa je sada lako odabrati vlastitu izvedbu u tek tri koraka. Prvo trebate izabrati između modela Abarth 595 ili Abarth 695, zatim treba izabrati „dušu“ –  Turismo ili Competizione, zatim slijedi izbor boje, te na kraju dva paketa opreme. Jednostavnije stvarno ne može. A sve navedeno je dostupna i za standardnu i za kabriolet izvedbu.

Turismo izvedba je povezana sa stilom i komforom i dolazi sa 17-inčnim aluminijskim naplatcima i crnim kožnim sjedalima, dok je izvedba Competizione namijenjena za vrhunske performanse, a dolazi sa 17-inčnim Competizione aluminijskim naplatcima i Sabelt Carbon sjedalima.

U ponudi su dva paketa opreme – Tech i Comfort. Tech je namijenjen onima koji žele visokotehnološku opremu i dolazi sa 7-inčnim multimedijskim sustavom s navigacijom i automatskom klimom, dok je paket Comfort namijenjen onima koji žele imati premium osjećaj, a ova izvedba donosi Beats audio sustav i Xenon svjetla.

Osim toga, ovom je prilikom predstavljena i nova boja – Orange Racing, a koja je nastala kombinacijom tradicionalnih Abarth boja – crvene i žute, a inspiraciju crpi iz svijeta utrka, kao i modelom Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

KOMENTARI