Abarth 500e je osvojio prvu nagradu

Abarth 500e je osvojio prvu nagradu

S osvojenih 65,1% glasova, prvom potpuno električnom modelu marke Scorpion uručena je nagrada “Autonis award” u kategoriji “Minicars”.

Abarth 500e: električna zvjerka
I dalje broj 1 na tržištu električnih gradskih automobila u Europi: Fiat 500e
Fiat 500 3+1 je model kakav sigurno niste očekivali, a koji donosi jedna dodatna vrata

Novi Abarth 500e odabrali su čitatelji specijaliziranog njemačkog automobilskog časopisa “auto motor und sport” kao jednog od svojih favorita među inovacijama u automobilskom dizajnu godine. S osvojenih 65,1 posto glasova, prvom potpuno električnom modelu marke Scorpion uručena je nagrada “Autonis award” u kategoriji “Minicars”. Ova nagrada je daljnja potvrda strasti prema marki Scorpion na njemačkom tržištu, kao što je također pokazano s nekoliko naslova “Najbolji automobil” (Best Car) koje je prestižni časopis dodijelio automobilu Abarth 595/695.

Dodjela nagrada “Autonis” održana je po 18. put. U izdanju za 2023. čitatelji su ocjenjivali dizajn 105 automobila u 11 kategorija, a glasovalo je više od 14.500 čitatelja. “Auto motor und sport” jedan je od najboljih automobilskih časopisa u Njemačkoj i izbor njegovih čitatelja predstavlja glavno mjerilo za trendove u automobilskoj industriji – još jedan dokaz važnosti ove nagrade. Proglašen najboljim dizajnerskim izdanjem, novi Abarth 500e savršeno utjelovljuje tri stupa marke: performanse, stil i zvuk.

KOMENTARI