Juraj Šebalj izgubio utrku

Juraj Šebalj izgubio utrku

Antonija Stupar Jurkin izazvala je Juraja Šebalja na utrku automobilima između čunjeva i – pobijedila

Jači od gravitacije: Mercedes G-klasa
Sretan vam Božić uz automobilski adventski kalendar
Ovaj bicikl vozi se brzinom od 50 km/h

Iako je Šebalj izgubio u utrci između čunjeva, dok je vozio u rikverc s podignutim vratima prtljažnika, ne odustaje i najavio je skori revanš s televizijskom voditeljicom Antonijom Stupar Jurkin. Natjecanje se po kišnom vremenu održalo ispred zagrebačkog auto salona Kramar.

Antonija Stupar Jurkin iskoristila je druženje kako bi izazvala Juraja Šebalja na utrku automobilima između čunjeva, a na iznenađenje svih – Šebalj je izgubio! U tijesnoj završnici Antonija je bila brža za nekoliko sekundi, a revanš je najavljen uskoro.

Utrku su gledali brand ambasador glumac Goran Bogdan, glumac i voditelj Tarik Filipović, voditeljica Antonija Blaće.

Tarik Filipović ovom je prilikom preuzeo ključeve svog novog automobila, Volkswagen Touarega 3.0 TDI: “Došao sam ovdje na preporuku prijatelja i s povjerenjem se obratio dečkima. Rekao sam im da cijeli život vozim samo Volkswagen, pa ‘ajde dajte nešto drugo, top vozilo za obitelj. Na papir su stavili sve moje želje i eto – na kraju je opet ispao Volkswagen. Prezadovoljan sam i vjerujem da ćemo surađivati i u budućnosti.” poručio je Tarik.

Jedan od suvlasnika Auto salona Kramar, Andrija Zovko, iznimno je zadovoljan poslovnom godinom: “Svi znate kako tvrtka Kramar posluje već 15 godina u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Njemačkoj i Hrvatskoj. Prije pola godine otvorili smo ovaj zagrebački salon što je za nas bio velik iskorak u poslovanju. Godinu zaključujemo i više no uspješno, na razni grupacije Kramar prodaja je rasla 14% u odnosu na prošlu godinu.” zaključio je Zovko.

KOMENTARI