Mir na stražnjim sjedalima uz ekran u samom sjedalu

Mir na stražnjim sjedalima uz ekran u samom sjedalu

Skupi automobili imaju ugrađene ekrane sa stražnje strane naslona za glavu prednjih sjedala. Možete to imati i u vašem vozilu

5 najbolje dizajniranih Porsche sjedala
Ovo je potpuno novi Renault Clio
20 godina Opelovih sjedala s AGR certifikatom

Mnogi roditelji muku muče tijekom vožnje s djecom koja su nemirna, mališanima je često dosadno u vožnji, a kad bi imali multimedijski sustav s igrama i video filmovima tada bi imali mir i na stražnjim sjedalima.

Ne morate kupiti BMW-ovu sedmicu niti dobiti sedmicu na lotu, dovoljno je kupiti naslon za glavu u koji je već integriran LCD ekran. I u domaćim trgovinama se takvi nasloni za sjedala mogu kupiti za nekoliko stotina kuna, a uz sam ekran nalazi se i čitač memorijskih kartica na koje možete smjestiti djeci omiljene filmove, crtiće i pjesme. Nešto napredniji uređaji ugrađeni u naslone sjedala imaju i igraće konzole s joystick priključcima za igranje.

Ekran zakvačen za prednje sjedalo

Ukoliko vam se ne da mijenjati postojeći naslon za glavu, postoji još jedno rješenje koje se svodi na isto, a to je kupnja tableta i držača samog tableta na sjedalu ispred djeteta. Povoljan tablet možete u domaćim trgovinama kupiti već za 400 kuna tako da niti ta investicija nije prevelika, a donosi rješenje. Naravno, isti tablet djeca mogu koristiti i u svojim rukama kad se žele igrati.

Praktično rješenje svih “problema” na stražnjoj klupi – uz ekran su u pretince smješteni hrana, piće, igračke i bilježnice za pisanje

KOMENTARI