Volkswagen ID.Buzz s tri reda sjedala premijeru ima početkom lipnja

Volkswagen ID.Buzz s tri reda sjedala premijeru ima početkom lipnja

Volkswagen će 02. lipnja predstaviti ID.Buzz s tri reda sjedala, a ujedno će taj datum biti proglašen i kao međunarodni Volkswagen Bus Day, koji će se obilježavati svake godine.

Bit će proizvedeno samo 999 primjeraka električnog Minija bez krova
Spreman za sve terene: Mini Countryman SE ALL4
Održan Peugeot E-Lion Day: novi električni SUV E-3008 stiže u drugoj polovici godine

Od 02. lipnja 2023. godine Volkswagenov Bus će se obilježavati svake godine, a riječ je o danu posvećen jako dobro poznatom modelu ovog proizvođača. A da prvo obilježavanje bude posebno, Volkswagen se pobrinuo da na mjestu događaja predstavi i novu izvedbu modela ID.Buzz. Riječ je o modelu produženom oko 23 cm, koji će se nuditi s tri reda sjedala i koji će neodoljivo podsjećati na legendarni Type 2 (VW Bus).

Za sada nema puno informacija o novoj izvedbi, no vrlo je vjerojatno kako će osim izvedbe s motorom snage 150 kW/204 KS u ponudi biti i snažnija izvedba. Informacija o autonomiji i bateriji nema, a u ID.Buzz, barem europsku izvedbu, se ugrađuje 82 kWh baterija. Vrlo je vjerojatno kako će ista baterija biti ponuđena i u novoj izvedbi, no bit ćemo sigurni za dva tjedna, kada je najavljena premijera i kada će biti poznati svi tehnički detalji.

KOMENTARI