Tresla se brda, rodio se miš: Mitsubishi Vision Ralliart Concept

Tresla se brda, rodio se miš: Mitsubishi Vision Ralliart Concept

Na predstojećem 2022 Tokyo Auto Salonu Mitsubishi će, uz ostale modele, prikazati i Vision Ralliart Concept, a na žalost riječ je tek o novom Outlanderu s velikim kotačima i hrpom spojlera.

Predstavljen je električni BMW iX3
Do 25 km više autonomije s jednim punjenjem za Peugeot e-208 i e-2008
Električni Volkswagen ID.4 je Svjetski automobil 2021. godine

Krajem prosinca Mitsubishi je najavio kako će na predstojećem 2022 Tokyo Auto Salonu prikazati Ralliart Concept Car, čime je u redakciji svima srce zakucalo brže, no s najnovijom informacijom, izgleda da je to ipak bilo nepotrebno.

Podsjetimo se, Mitsubishi je još u svibnju prošle godine, prilikom objavljivanja financijskih izvještaja objavio kako vraća poznati Ralliart brend, i nakon toga je na Tajlandu predstavljen Pajero Sport s Ralliart naljepnicama i crvenim detaljima, a sada smo mislili kako će na salonu prikazati neki novi model. No što se dogodilo – baš ništa.

Da, nakon što vidite fotografije novog Mitsubishi Vision Ralliart Concepta, shvatit ćete kako je riječ o najnovijoj generaciji Outlandera s hrpom spojlera i (pre)velikim 22-inčnim kotačima. Da, tu je nova maska motora, prošireni blatobrani i povećani branici. Straga je ugrađen poveći difuzor, a svi će biti iznenađeni kako se straga ne vide nikakve ispušne cijeni.

I ne, to nije namjerno, već je riječ o modelu koji je pokretan isključivo strujom, pa mu ispušni sustav ni ne treba!I da, skoro smo zaboravili. Ovaj koncept je dobio i snažnije kočnice, s većim diskovima. Vjerojatno zato da se više energije prikupi u bateriju.

Uz navedeni koncept, Mitsubishi će predstaviti i Outlander Ralliart Style, a riječ je o modelu koji je dobio crvene detalje i niz naljepnica, ali i ”sportske” zaštitne zavjesice iza kotača, a ispod poklopca motora se nalazi već poznati PHEV sustav iz klasične izvedbe ovog modela.

KOMENTARI