Toyota Relax nudi i do 10 godina jamstva na sva Toyota vozila

Toyota Relax nudi i do 10 godina jamstva na sva Toyota vozila

Toyota Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do prijeđenih 160.000 km. Jedinstvena mogućnost produženja jamstva na nova ali i na rabljena vozila u trajanju od jednog servisnog intervala, i to bez dodatnih troškova aktivacije!

Tko su najveći svjetski proizvođači automobila
Toyota Aygo X: gradski automobil u atraktivnoj crossover izvedbi
Prodano je preko 10 milijuna Toyote RAV4

Toyota uvodi novost na naš tržište, a riječ je o produženom jamstvu na vozilo i do 10 godina ili prijeđenih 160.000 km, a sve što trebate napraviti je održavati svoju Toyotu u ovlaštenom servisu, a prema održavanju koje izdaje proizvođač. Toyota Relax se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na period do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mj ili 15.000 km – što prije nastupi).  Jedinstveno je i što je Toyota Relax program produljenja jamstva moguće primijeniti i na nova, ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost.

Ovaj program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se sukladno preporukama otklanjaju uočeni nedostaci.

Vlasnik vozila s aktivnim Toyota Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima. Prednosti vlasnik može iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Sve detalje oko uvjeta možete pronaći na internetskoj stranici Toyote ili ih možete saznati kod ovlaštenih servisera. Usluga je od ovog mjeseca dostupna na našem tržištu, a može se aktivirati kod svih ovlaštenih servisera.

KOMENTARI