Toyota najavila ručni mjenjač za GR Supru

Toyota najavila ručni mjenjač za GR Supru

Toyota Gazoo Racing je razvila novi ručni mjenjač koji će biti predstavljen u GR Supri, a premijera se očekuje u sljedećim tjednima.

U Ženevi nas očekuje svjetska premijera novog Toyotinog B-SUV modela
Toyota Gazoo Racing na Goodwood Speedweeku
Svi su poludjeli za novom Suprom

Kupci i zaljubljenici u Toyota Gazoo Racing sportske automobile rekli su koje su im želje, a Toyota ih je poslušala. Rezultat toga je što uskoro dolazi Toyota GR Supra s potpuno novim ručnim mjenjačem izrađenim po mjeri. Nova Toyota GR Supra s ručnim mjenjačem projektirana je tako da svim zaljubljenicima pruži nešto najbliže DNK-u Gazoo Racinga, što će poboljšati njihovo iskustvo u vožnji.

Lako prepoznatljiva zahvaljujući novoj oznaci „Supra” crvene boje, nova inačica sportskog automobila s ručnim mjenjačem iz asortimana Gazoo Racing nepogrešivo je Toyota GR Supra, a kao bonus donosi poželjne značajke koje su uistinu čiste, jedinstvene i posebne. I to je to što nam je Toyota do sada otkrila, a više informacija slijedi u nadolazećim tjednima.

Toyota GR Supra je u ponudi s dva motora, dvolitrenim turbo benzincem koji razvija maksimalnu snagu od 190 kW/258 KS i 400 Nm okretnog momenta, te trolitrenim 6-cilindričnim turbo benzincem koji razvija maksimalnu snagu od 250 kW/340 KS i nudi 500 Nm okretnog momenta. Iako Toyota još nije objavila s kojim će se motorom moći dobiti ručni mjenjač, vrlo je vjerojatno kako je riječ o slabijoj izvedbi.

KOMENTARI