Premijera potpuno novog modela MG HS najavljena za sljedeći tjedan

Premijera potpuno novog modela MG HS najavljena za sljedeći tjedan

MG će na Goodwood festivalu brzine prikazati novu generaciju SUV modela HS, a donosi novi dizajn, te više prostora i tehnologije.

Toyota u Hrvatskoj osnažuje ponudu gospodarskih vozila
Nova Škoda Superb bez ručnih mjenjača
Moćnija Overtrail izvedba za Lexus NX

Trenutno najveći SUV u ponudi MG-a je HS, a premijera njegove nove generacije je najavljena za sljedeći tjedan. Točnije, premijera će biti održana na Goodwood festivalu brzine i to 11. srpnja, a ono što je najvažnije, u ponudi ostaju benzinske izvedbe, uz plug-in hibridne.

Neslužbeno se doznaje i kako će plug-in hibridne izvedbe nuditi preko 110 km vožnje na struju, što je više od konkurencije. Osim toga, i benzinski motor će biti dorađen, što bi trebalo rezultirati i nižom potrošnjom, ali i tišim radom. U ponudi bi trebao ostati i ručni mjenjač u osnovnim izvedbama, kao opcijski automatik, no vrlo vjerojatno se neće nuditi izvedba s pogonom na sve kotače. Najavljena je i prostranija unutrašnjost uz novi multimedijski sustav s bržim odzivom, a očekuje se i kako će materijali koji se koriste u unutrašnjosti biti još kvalitetniji. Izrada je i do sada bila dobra, a nadamo se da će tako ostati i s novom generacijom. Drugi detalji su još nepoznati, no sve ćemo saznati za manje od deset dana.

KOMENTARI