Polestar 2 će debitirati u srijedu 27. veljače

Polestar 2 će debitirati u srijedu 27. veljače

Polestar broj 2 model prvo će biti predstavljen online, a zatim slijedi premijera u Ženevi

Novi detalji o Toyoti Proace City
Istražujemo malo dublje Rimac C-Two i uspoređujemo ga s Teslom Roadster
Svjetska premijera: Audi e-tron

S nestrpljenjem se očekuje novi model Polestara, samostalne marke iza koje stoji Volvo. Podsjećamo se, prvi Polestar 1 u hibridnom izdanju predstavljen je prije točno godinu dana na Ženevskom auto salonu i pozornost je privukao svojim dizajnom, performansama od 600 KS te dosegom hibridne kombinacije pogona i baterija kapaciteta 34 kWh uz koju može samo na struju prevaliti do 150 kilometara. Uz benzinski 2.0 motor smješten u prednjem dijelu vozila za pogon se koriste i dva stražnja motora.

Hibridni Polestar 1

Online premijera modela Polestar 2 odvijat će se uživo iz sjedišta u Gothenburgu u Švedskoj, a ideja dolazi iz želje da se kroz digitalni format predstavljanja značajno smanji ugljični “otisak” u okolišu. Na taj način Polestar podržava jednu od ključnih prednosti elektromobilnosti, a to je povećanje kvalitete zraka i okoliša.

Predstavljanje će se 27. veljače od 13 sati moći pratiti na Polestar.com te na Polestarovom Youtube kanalu. Tjedan dana kasnije Polestar 2 moći će se vidjeti uživo na Međunarodnom auto salonu u Ženevi koji se održava od 7. do 17. ožujka 2019.

Za sada je objavljena samo jedna fotografija stražnjeg kraja, a podatke očekujemo da će ipak procuriti netom prije predstavljanja. Za očekivati je potpuno električni pogon jer je to najavljeno prije godinu dana, ali ipak ćemo morati pričekati i u rezervi imati i hibridni pogon.

KOMENTARI