Ovo je nova Lancia Ypsilon

Ovo je nova Lancia Ypsilon

Iako je do premijere ostalo još malo, Lancia je otvorila narudžbe za posebnu seriju Ypsilon Cassina i otkrila potpun izgled novog modela.

Vraća li se legendarna Lancia Delta?
Prva teaser fotografija potpuno nove generacije Lancije Ypsilon
Više nema nikakvih nepoznanica: ovo je potpuno nova Lancia Ypsilon

Ovog Valentinova Lancia će i službeno objaviti sve informacije o potpuno novoj generaciji modela Ypsilon, modela koji bi trebao vratiti Lanciju među poznate brendove. Iako se stara generacija još uvijek proizvodi, prodaja je već neko vrijeme rezervirana samo za Italiju, no s novim se modelom Lancia ponovno širi po Europi.

Za novu generaciju već se neko vrijeme objavljuju teaseri, a već su i nekoliko puta procurile fotografije, no sada su pred nama one službene koje se odnose na seriju Cassina, a koja će biti proizvedena u 1906 primjeraka, a vezano je uz odsnivanje Lancije 1906. godine. U Italiji su počele neobavezne rezervacije, a cijene ove serije će biti poznate 14.02., odnosno na dan predstavljanja.

Još uvijek nije potvrđeno koje će sve pogonske agregate koristiti, no sigurno je da će u ponudi biti 156 KS snažna električna izvedba, a u ponudu bi trebali stići i blagohibridni modeli sa 100 i 136 KS. No svi detalji će biti poznati već sljedeći tjedan.

KOMENTARI