Otvoren je prvi Jaguar Land Rover centar u Zagrebu

Otvoren je prvi Jaguar Land Rover centar u Zagrebu

Prilikom otvorenja prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rover tvrtke Auto Benussi d.o.o. predstavljen je i redizajnirani Discovery Sport

AUTO STIL Veliki izvještaj sa Ženevskog auto salona, sve o Rimac C_Two, testovi automobila…
Prva fotografija: novi Hyundai Santa Fe
E-Mehari razvijen u specijalnoj seriji

Posjetili smo elegantno izdanje prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rover u Zagrebu tvrtke Auto Benussi d.o.o. izgrađenog po najnovijim standardima. Za svečano otvorenje upriličena je i premijera redizajniranog Land Rover Discovery Sport, ujedno i najprodavanijeg modela marke Land Rover.

Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport predstavljen je posebnom, 3D mapping projekcijom, a kako je to izgledalo možete vidjeti u našem video filmu:

Prvi Jaguar Land Rover centar u Zagrebu smješten je u zapadnom dijelu Zagreba, u ulici Velimira Škorpika, a najveći u regiji prodajno-servisni centar izgrađen je prema najnovijim standardima brendova Jaguar i Land Rovera. Uz izložbeni dio salona, koji se prostire na 1000 m2, a upotpunjuje ga 450 m2 uredskog prostora dostupan je i servis organiziran na 1000 m2 s 10 radnih mjesta. Posjetiteljima je dostupno i 150 mjesta za parkiranje u garaži.

Na otvorenju salona okupilo se 300-tinjak uzvanika, a brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske pozdravili su Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije, Andrew Prest, generalni direktor tvrtke Wallis Adria d.o.o. koja je generalni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Adria regiju i Danijel Benussi, vlasnik tvrtke Auto Benussi d.o.o.

Jaguar F-Type

Velika gužva na otvorenju novog salona Auto Benussi u Zagrebu

KOMENTARI