Novi Renault 4 je najavljen za ovogodišnji Pariški salon automobila, a on je tek jedna od mnogobrojnih premijera…

Novi Renault 4 je najavljen za ovogodišnji Pariški salon automobila, a on je tek jedna od mnogobrojnih premijera…

Svaka će marka dobiti priliku predstaviti najmanje jedan novi model u ponudi, ali i pokazati najnovije inovacije, obznaniti nove suradnje te izložiti nekoliko kultnih vozila iz svoje ponude.

Počela proizvodnja nove Alpine A110
60 godina Alpine A110 proslavljeno električnim konceptom A110 E-ternite
TOP 10 budućih klasika

Renault, Dacia, Alpine i Mobilize potvrdili su svoje sudjelovanje na nadolazećem Pariškom salonu automobila koji će se, pod sloganom „Revolution is on”, održati u izložbenom centru Porte de Versaillesu (dvorana 6) od 17. do 23. listopada 2022. Na tom događaju svaka će marka dobiti priliku predstaviti najmanje jedan novi model u ponudi, ali i pokazati najnovije inovacije, obznaniti nove suradnje te izložiti nekoliko kultnih vozila iz svoje ponude.

Renault će svijetu predstaviti reizdanje kultnog Renaulta 4, kao i novi Kangoo E-Tech electric, posebno dizajniran za obitelji. Za kraj cjelogodišnje proslave 50. godišnjice Renaulta 5, javnost će imati priliku otkriti jedan sportski i nekonvencionalan prototip. Povrh toga, Renault će po prvi put izložiti modele s kojima kreće u ponovno osvajanje C-segmenta: Megane E-Tech electric i novi Austral E-Tech hibrid.

Dacia će na Pariškom salonu automobila predstaviti završnu fazu transformacije svojeg vizualnog identiteta započete sredinom 2021., najprije u područjima komunikacije i marketinga, da bi se početkom 2022. proširila i na distribucijsku mrežu. Kako izgleda novi vizualni identitet na svim modelima marke, doznat ćete u Parizu.

Marka Alpine također će sudjelovati na Pariškom salonu automobila kako bi predstavila sportske automobile današnjice i sutrašnjice. Uz najnovije inovacije i tehnologije iz Formule 1, marka će predstaviti novu fazu vlastite transformacije: najnoviji konceptni automobil koji spaja budućnost i sportsku strategiju marke.

Posvećen novim rješenjima mobilnosti, Mobilize će predstaviti vozila budućnosti i koncepte koji utjelovljuju njegovu viziju mobilnosti u gradovima. Tim povodom izložit će i konceptni automobil Mobilize Duo prilagođen za usluge dijeljenja vozila i na čiju se je uporabu moguće pretplatiti. Prilagođena za usluge dijeljenja i opremljena različitim drugim uslugama, ta će vozila olakšati mobilnost ljudi i robe u složenim gradskim okruženjima. Mobilize će također predstaviti svoja energetska rješenja i vizije  u području energije.

U okviru zajedničkog pothvata HYVIA, posvećenog mobilnosti temeljenoj na vodiku, Renault Grupa i tvrtka Plug izložit će vozila s pogonom na vodik (furgon, minibus, šasija s kabinom) i prikazati ilustracije svojeg jedinstvenog ekosustava H2 u dvorani 3. Master Van H2-TECH dosad je izlagan kao prototip, a sada će prvi put biti predstavljen i u serijskom izdanju, potpuno spremnom za cestu!

KOMENTARI