Novi Nissan Skyline NISMO je napravljen samo za Japan

Novi Nissan Skyline NISMO je napravljen samo za Japan

Bit će napravljeno samo 1000 primjeraka ovog modela, koji je udoban kao i standardni model, ali je brži.

Legenda o papirnatom ždralu: Mazda donosi priču o njemu i upute kako ga napraviti
Netko je Nissan GT-R donirao policiji u Japanu
Sigurno niste znali da se u Japanu održava najveće okupljanje Kangooa na svijetu

Nissan je predstavio Skyline NISMO, novi model koji će biti proizveden u svega 1000 primjeraka, a u to je uključeno i 100 primjeraka modela Skyline NISMO Limited! Ovaj se model lako prepoznaje po crvenim detaljima oko vozila, sportskim branicima sprijeda i straga, kao i 19-inčnim aluminijskim naplatcima s posebno razvijenim gumama za vrhunske performanse.

Skyline NISMO pokreće 3,0-litreni V6 twin turbo motor koji razvija maksimalnu snagu od 309 kW/420 KS i pritom nudi 550 Nm okretnog momenta. To je 15 KS više snage i 75 Nm okretnog momenta više od standardne inačice. Motor je uparen sa 7-stupanjskim automatskim mjenjačem, a pogon je na stražnje kotače. Vozač može birati između tri načina vožnje – Standard, Sport i Sport+.

Unutrašnjost je uređena u crnim tonovima, a upravljač dolazi s dobro poznatom NISMO crvenom središnjom oznakom. I Recaro sportska sjedala dolaze s crvenim detaljima. Tu su i standardni multimedijski zasloni, ali i nestandardno analogna instrument ploča s digitalnim središnjim dijelom. Lijepo za vidjeti u današnje vrijeme.

Nissan će za model Skyline NISMO ponuditi 5 boja karoserije, uključujući i NISMO Stealth sivu boju, a objavljene su i cijene koje kreću, preračunato, od 50.180 eura pa na više.

KOMENTARI