Mini je predstavio Multitone krov u tri nijanse boja

Mini je predstavio Multitone krov u tri nijanse boja

Mini ima dugu tradiciju kombiniranja boja, posebice kontrastne boje krova, a sada se po prvi puta nudi i krov u tri nijanse boja, koja se nanosi inovativnim mokro-na-mokro procesom.

Dva nova ekstremno zabavna MINI sportska modela
MINI 60 Years Anniversary Edition
Novi MINI modeli: velike uštede i bogata oprema

Kada je prije 20 godina predstavljena nova generacija Mini modela, tada je uvedeno mnogo opcija kombiniranja boja karoserije i krova, a sada su u tvrtki Mini uveli još jednu novost – krov u tri nijanse boje, koji se nanosi inovativnim bojanjem mokro-na-mokro.

Ovaj inovativno pobojan krov dizajniran je za Mini Cooper SE, odnosno električnu inačicu ovog modela, a sada je uz doplatu ovakav krov dostupan i za modele Mini s 3 i 5 vrata, kao i za Mini Clubman.

Ovakav krov se ističe kombinacijom tri nijanse boja, koja započinje San Marino plavom bojom na početku, zatim prelazi u Pearly Aqua boju, te na kraju prelazi u Jet Black boju. Mini uz ovakav krov nudi i opcijski krovni otvor, koji dodatno naglašava ovaj dizajn, kao i uz krovne nosače. Navedena kombinacija boje krova se nudi uz gotovo sve boje, izuzev Chili crvene i British Green zelene, te s Indian Summer crvene na modelu Clubman.

Nov i inovativan način bojenja krova radi se u tvornici u Oxfordu, a specijalan krov se dobiva tako što se prvo nanosi boja Pearly Aqua, te se nakon toga nanosi San Marino plava boja na prednji dio krova i Jet Black crna boja na stražnji dio i pritom se stvara gradient koji je karakterističan za Multitone krov.

KOMENTARI