Dva nova ekstremno zabavna MINI sportska modela

Dva nova ekstremno zabavna MINI sportska modela

Novi 4-cilindrični motor s MINI TwinPower Turbo tehnologijom isporučuje 225 kW/306 KS te 450 Nm

Iskoristite dodatni popust na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela
Redizajn za MINI Clubman
Redizajn za sve izvedbe Mini modela

55 kW odnosno 75 KS više nude dva nova ekstremno zabavna modela MINI Clubman i MINI Countryman. Upisani su kao najsnažniji u 60-godišnjoj povijesti kompanije koji su odobreni za korištenje na javnim cestama.

Kod oba MINI modela motor je standardno kombiniran s novim Steptronic sportskim mjenjačem s 8 stupnjeva prijenosa, uključujući mehaničku blokadu diferencijala na prednjoj osovini, ALL4 sustav pogona na sva četiri kotača, posebno konstruiranu šasiju i dodatne modifikacije za pojačanje strukture karoserije, nosača motora i učvršćenja karoserije. Sve navedeno vozaču i suputnicima omogućuje John Cooper Works trkaći osjećaj vožnje uz vrhunski doživljaj performansi.

Najnovija generacija 4-cilindarskog motora s MINI TwinPower Turbo tehnologijom u maksimalnoj snazi nadmašuje onu prethodnog modela za čak 55 kW/75 KS. Okretni moment u svom maksimumu povećao se za 100 Nm te je sada 450 Nm. Novi MINI John Cooper Works Clubman ubrzava od 0 do 100 km/h za čak 4,9 sekundi, dok novi MINI John Cooper Works Countryman isto postiže u 5,1 sekundi – 1,4 i 1,5 sekundi brže nego u prethodnim modelima.

Koncept hlađenja motora sadrži znanje preuzeto sa trkaćih staza
Dok je novi ispušni sustav s izvanrednim zvukom i filterom čestica goriva u skladu s Euro 6d-TEMP normom.

Nova su LED svjetla s funkcijom Matrix dugih svjetala i LED stražnja svjetla dizajna Union Jack u novom MINI John Cooper Works Clubmanu.

KOMENTARI