Mercedes-AMG GLC SUV od sada je dostupan i kao performance hybrid

Mercedes-AMG GLC SUV od sada je dostupan i kao performance hybrid

U ponudu je stigla nova izvedba modela GLC SUV koja je prošla kroz AMG odjel, koja se sada nudi u hibridnoj izvedbi sa 680 KS.

Od sada i s četiri cilindra: Mercedes-AMG SL 43 Roadster
Za uživanje pod suncem: Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabrio
CLA koncept je bila glavna zvijezda Mercedesovog izložbenog prostora

U ponudu je stigao novi sportski SUV, a riječ je o modelu Mercedes-AMG GLC 63 SE Performance koji kombinira 2,0-litreni turbo benzinski motor s elektromotorom koji je ugrađen na stražnju osovinu. Električni pogon i baterija od 400 volti razvijeni su u AMG-u, a kombinirana snaga sustava je 500 kW/680 KS, dok je maksimalni okretni moment 1020 Nm.

Serijski je tu pogon na sva četiri kotača 4MATIC+, ovjes AMG Ride Control, aktivno upravljanje stražnjom osovinom, a sve to u kombinaciji s brzim mjenjačem donosi dobro iskustvo u vožnji. A za sigurnost se brine AMG Active Ride Control.

Kao i uvijek, i kod ovog ćete modela moći prilagoditi vozilo za sebe, a u ponudi je čak 8 raznih AMG paketa, a kupci će u prvoj godini moći naručiti i poseban Edition 1 paket koji je dostupan u dvije boje karoserije – graphite siva magno ili high-tech srebrna magno, koje su kombinirane sa sportskim detaljima u boji ugljena magno. Ovaj paket košta 18.445 eura i donosi 21-inčne AMG mat crne naplatke sa sjajnim rubovima, dok je u unutrašnjosti karakterističan kontrast crne i žute boje. Cijene osnovne izvedbe kod nas starta od 136.683 eura.

KOMENTARI