Hrvatski automobil za 2021. godinu je nova Toyota Yaris

Hrvatski automobil za 2021. godinu je nova Toyota Yaris

Nova generacija Toyote Yaris je prema ocjenama prometnih stručnjaka izabrana za Hrvatski automobil 2021. godine, a dobiva i nagradu Zlatni kotač, dok je istovremeno ''Zlatnu plaketu za odnose s javnošću 2020. godine'' pripalo Ivani Bučanac Jeleković, voditeljici odnosa s javnošću Toyote Croatia d.o.o.

Novi Nissan Note iznenađuje izgledom, kao i hibridnim te električnim pogonom
Nova Toyota Yaris Cross s hibridnim motorom i AWD-i pogonom na sve kotače
Redizajnirani SUV modeli Peugeot 3008 i 5008 kod nas stižu u prosincu

Ekspertna skupina Prometni Stručnjaci, sastavljena od istaknutih pojedinaca u području cestovnog prometa proglasila je Hrvatski automobil 2021. godine i najbolje pojedinaca u sustavu cestovnog prometa.  Hrvatski automobil 2021. godine je Toyota Yaris, koja dobiva i nagradu Zlatni kotač”Nova Toyota Yaris donosi bitne iskorake u funkcionalnosti, učinkovitosti i sigurnosti u B-segmentu (gradskoj klasi automobila), proizvod je tvrtke s dugogodišnjim ugledom najveće kvalitete i pouzdanosti, a uspješan dizajn djelo je Hrvata Marija Majdandžića. Od svih ovogodišnjih noviteta, Toyota Yaris nudi najviše po kriterijima prilagođenim mogućnostima hrvatskih kupaca”, istaknuo je Željko Marušić,  koordinator ekspertne skupine Prometni stručnjaci.

Osim upravo primljenog Zlatnog kotača za auto godine 2021,  Toyota Yaris je proglašena najboljim gradskim automobilom za 2021.godinu od strane medija i publike TV Automagazina,  a činjenica da je Toyota Yaris u konkurenciji za prestižnu nagradu ”CAR OF THE YEAR ” potvrđuje kako se radi o odličnom automobilu.

Najnovija, četvrta generacija Toyote Yaris uživa vodeći položaj na području tehnologije hibridnih vozila. Yaris nove generacije troši manje goriva, ima manju emisiju štetnih plinova te značajno poboljšanu sposobnost vožnje samo na električni pogon, i to većom brzinom te na veće udaljenosti.  Zahvaljujući naprednom sustavu sigurnosti Toyota Safety Sense koji je u Yarisu dio standardne opreme, ovo je najsigurniji gradski automobil na svijetu. Osim toga Yaris je  prva  Toyota opremljena središnjim zračnim jastucima koji sprečavaju međusobni sudar vozača i suvozača prilikom bočnog sudara.

Uz veliko priznanje za automobil godine –  Toyotu Yaris, ekspertna skupina na čelu s dr. Željkom Marušić dodijelila je posebno priznanje za PR godine. ”Zlatna plaketa za odnose s javnošću 2020”  pripala je gđi.  Ivani Bučanac Jeleković, voditeljici odnosa s javnošću tvrtke Toyota Croatia d.o.o.  Ovo je priznanje od posebnog značaja jer je uručeno u godini u kojoj Ivana Bučanac Jeleković obilježava 20 godina rada u Toyota Croatia d.o.o.

KOMENTARI