Honda je objavila prve teaser fotografije nove generacije modela CR-V

Honda je objavila prve teaser fotografije nove generacije modela CR-V

Već ovo ljeto će Honda predstaviti novu generaciju njihovog popularnog SUV-a CR-V, a novi model će dolaziti isključivo u hibridnoj izvedbi, a donijet će atraktivniji izgled.

Toyota je predstavila novu generaciju modela Sequoia
Stigla je Toyota Highlander Hybrid sa 7 sjedala i velikim prtljažnikom
Isprobali smo novu Daciju Jogger, sedmerosjed koji je sada dostupan i domaćim kupcima

Stigle i prve teaser fotografije potpuno nove generacije Honde CR-V, čija se premijera očekuje tijekom ovog ljeta, a prodaja bi trebala započeti do početka sljedeće godine. A iako fotografije ne otkrivaju mnogo toga, može se zaključiti kako će novi CR-V biti atraktivnijeg izgleda, iako nije riječ o revoluciji, već tek o evoluciji dizajna.

Bočna linija bi trebala biti slična, a novi model je narastao u odnosu na prethodnika. Tako će mu dužina biti oko 4700 mm, širina preko 1800 mm i visina oko 1680 mm, a međuosovinski razmak će biti dug 2701 mm. Nove dimenzije bi trebale omogućiti više prostora za putnike, iako je i sadašnja generacija prilično prostrana za putnike, a i prtljažnik bi trebao biti nešto veći. U ponudi bi i dalje trebala biti i izvedba sa 7 sjedala.

Unutrašnjost će vjerojatno nalikovati na onu iz nove Honde Civic, a to znači nova digitalna instrument ploča i veći multimedijski zaslon. Naravno, serijski će dolaziti i niz sigurnosnih sustava, kao i sustava pomoći vozaču.

Iako se zna kako će novi CR-V, barem u Europi, dolaziti isključivo kao hibrid, ne zna se točno hoće li biti ponuđene dvije izvedbe ili samo jedna, no sigurno je kako će se nuditi izvedbe s pogonom na prednje kotače, kao i izvedbe s pogonom na sve kotače. Svi ostali detalji će biti poznati prilikom službenog predstavljanja.

KOMENTARI